Annonce
Horsens

Rædersgade spærret ved Mælketorv: Nu skyder parkeringshuset i vejret

Rædersgade er spærret i vestgående retning ved Mælketorvet, hvor Casa er ved at bygge et parkeringshus. Der er omkørsel via Smedegade. Foto: Morten Pape
Frem til årsskiftet kan man ikke køre i sporet tættest på det nye parkeringshus. Det er spærret af, fordi lastbiler med elementer til p-huset skal kunne komme til.

Horsens: Bilister skal resten af året ud på en lille omvej i midtbyen. På grund af opførelsen af parkeringshuset på Mælketorvet, som M+ opfører, er Rædersgade nemlig blevet spærret for trafik i vestgående retning.

Afspærringen, der løber frem til og med 31. december, betyder, at bilister, der kommer fra Nørregade, bliver sendt op ad Smedegade, mens der fortsat er fri passage i østgående retning.

Parkeringshuset kommer til at rumme 190 pladser, heraf 10 til elbiler.

Annonce

Nu skal vi til at etablere elementerne i højden, og lastbilerne, der komme med elementerne, er nødt til at holde på vejen.

Lars Rahbek, ejendomsudviklingschef M+
Rædersgade er spærret i vestgående retning ved Mælketorvet, hvor M+ er ved at bygge et parkeringshus. Der er omkørsel via Smedegade. I østgående retning er der fri passage. Foto: Morten Pape

Færdigt til foråret

Hidtil har byggeriet af parkeringshuset kunnet foregå uden at forstyrre trafikken. Her har lastbilerne nemlig kunnet holde i den buslomme, der etableres på gadeniveau.

- Nu skal vi til at etablere elementerne i højden, og lastbilerne, der komme med elementerne, er nødt til at holde på vejen, forklarer Lars Rahbek, der er ejendomsudviklingschef hos M+ Ejendomme.

Han fortæller, at afspærringen opretholdes året ud, mens det ydre af parkeringshuset bliver bygget færdigt.

- Derefter skal der laves lys, parkeringsanlæg, facadebeklædning og vejforløb rundt om parkeringshuset, siger Lars Rahbek, der dog forventer, at den del kan gøres uden behov for afspærring.

Ifølge den oprindelige plan skulle parkeringshuset stå færdigt med udgangen af februar 2022, men om den tidsplan kommer til at holde stik, er Lars Rahbek i tvivl om, da facadebeklædningen ikke er kommet endnu.

- Som så mange andre i byggebranchen er vi lidt udfordret af, at der er leveringstid på stål og aluminium, og det er lidt svært at spå om. Meget tyder på, at parkeringshuset bliver færdigt engang i marts, men jeg har ikke fået den endelige afleveringsdato, siger Lars Rahbek.

Annonce
Horsens For abonnenter

Bevaringsværdig bygning i Eldrup skal rives ned: Ejer vil dog bygge nyt i samme historiske stil, lyder det

Danmark

Ny smitterekord: Onsdagens coronatal er det højeste på et døgn under hele epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Nye restriktioner på vej efter pressemødet: Se her, hvordan de påvirker din hverdag og dine juleforberedelser

Horsens For abonnenter

Planer om daginstitution ved Nørrestrand sendt i høring: Placeringen er så langt som muligt fra det første - meget omdiskuterede - bud

Sport

Mange er dybt berørt: Den fynske fodboldlegende Lars Høgh er død 62 år gammel

Erhverv

Nyt byggefirma har holdt rejsegilde på Torvet: Seks lejeboliger skal stå klar i løbet af foråret

DR-chef stopper efter sag om grænseoverskridende adfærd

HH Elite For abonnenter

HH Elite bløder med millionunderskud - men der er ingen krav om overskud: Derfor er der fuld kontrol og ingen alarmklokker, der ringer hos ledelsen

Horsens

Politiet indfører nattelivszoner i Horsens: Fra lillejuleaften er barer og diskoteker lukket land for dømte med nattelivsforbud

Byens Bedste

Afstemningen er åben: Nu kan du stemme på Byens Bedste 2021

Vaccine tilpasset Omikron kan være klar til marts

Horsens

Åbne vidder og store drømme: Se listen over de fem dyreste landejendomme i kommunen

Sport For abonnenter

En vild rejse og forvandling: I 15 år levede han under de drabelige borgerkrige i Sydsudan – han tog til USA og kunne ikke tælle til ti på engelsk – nu er han profil i Horsens IC

Hedensted

Ny pakkeløsning hos Min Købmand i Daugård: Tager imod Postnord-pakker fra både Hedensted og Løsning

Annonce