Annonce
AC Horsens

Qvist: Svært at spille mod de små og hurtige

Mikkel Qvist brød sig ikke om at spille mod de små vævre spillere. Foto: Henning Bagger.
Store og stærke Mikkel Qvist vil hellere møde fysisk stærke modstandere.

Horsens:- Jeg bryder mig ikke om at spille mod små og hurtige spillere som dem, FC Nordsjælland kom til Horsens med. Jeg vil meget hellere møde fysisk stærke angribere, hvor man kan få lov at bruge sine kræfter, sagde AC's forsvarsspiller Mikkel Qvist.

- Det var en uheldig premiere, men vi skal blive ved med at tro på egne evner. Det gælder også omkring mine lange indkast. Det skal nok lykkes, selv om vi ikke har de samme spillere, som da vi havde Ayo Okosun til at vinde luftduellerne, sagde Qvist.

FC Nordsjællands tidligere Horsens-spiller Mads Aaqvist var i strålende humør. Han har været rundt omkring FC København, AC Horsens, Randers, FC Nordsjælland og Helsingør. Nu er han tilbage i FC Nordsjælland.

- Jeg har fundet den rette klub i FC Nordsjælland. Jeg har ikke spillet back, siden jeg var i AC Horsens, men jeg kan spille mange pladser og lægger også billet ind på en plads på midtbanen, sagde Mads Aaqvist.

- Vi havde regnet med at vinde i Horsens, men vi havde ikke regnet med at være så suveræne, sagde FC Nordsjællands træner Flemming Pedersen efter sin første sejr som superligatræner i FCN.

- Vi går ikke så meget op i resultaterne. For os er det en proces, hvor de unge mennesker skal udvikle sig, og det går bedre end nogensinde med at udvikle nye talenter til Superligaen. De lærer en masse ved at rejse verden rundt og spille U19-kampe, sagde FCN-træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce