Annonce
AC Horsens

Qvist overrasket over rolle som angriber

Mikkel Qvist var den tredje back i denne sæson, der fik chancen som angrber, og han greb den med målet til 1-0. Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix

Den tredje back, der fik chancen helt i front greb den, da Mikkel Qvist blev matchvinder.

Annonce

Farum: Manager Bo Henriksen har tidligere forsøgt sig med de to backs Peter Nymann og Rune Frantsen helt i front uden den store succes, men mod FC Nordsjælland fik Mikkel Qvist chancen, og den normale venstreback greb chancen med en stor indsats som spilstation og frem for alt via rollen som matchvinder, da han scorede til 1-0.

- Jeg blev overrasket, da jeg fik at vide, at jeg skulle spille helt fremme. Det var klart, at vi skulle forsøge at udnytte vores større højde mod FC Nordsjælland lidt lavere spillere, men det kunne Lasse Kryger også have gjort, sagde Mikkel Qvist.

- Jeg fik lidt den samme rolle som Ayo Okosun havde i sidste sæson. Det var bare nemmere for ham, fordi han spillede på den centrale midtbane. Jeg kan ikke nå frem fra min plads som venstre back, og så samtidig nå med tilbage, når spillet vender, så det var nødvendigt, at jeg blev rykket helt frem i angrebet, sagde AC-spilleren.

Fra sin tid i Lystrup havde han prøvet at blive smidt frem i angrebet mod slutningen af en kamp, men det var første kamp fra start i rollen som angriber.

- Jeg er meget tilfreds med forløbet. Jeg fik løst opgaven sammen med Sammy Skytte, sagde Mikkel Qvist.

Hans mål til 1-0 i slutningen af første halvleg blev sat ind efter en tværpasning fra Thomas Kortegaard, og det var ingen tilfældighed.

- Dagen inden en kamp har vi altid afslutningskonkurrencer, og jeg vælger altid Thomas Kortegaard som makker, fordi jeg ved, at han kan slå et perfekt indlæg. Jeg skulle bare løbe ind i bolden, sagde Mikkel Qvist.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Tirsdagens coronatal: Laveste antal smittede i måneder - men den britiske mutation spolerer glæden

Annonce