Annonce
Sport

Pusic forlader AC Horsens

Den østrigske angriber Martin Pusic nåede at spille en enkelt kamp for AC Horsens, før han igen forlader klubben. Foto: Liselotte Sabroe, Ritzau Scanpix

AC Horsens har ophævet kontrakten med den østrigske angriber fire dage, efter den blev underskrevet.

Horsens: Få dage efter AC Horsens offentliggjorde, at klubben havde skrevet kontrakt med den østrigske angriber Martin Pusic, går AC Horsnes og Pusic nu hver til sit.

Det oplyser AC Horsens på sin hjemmeside.

Kontrakten, der blev underskrevet så sent som i søndags, er nu ophævet.

- Vi har haft utallige samtaler med Martin omkring hans tiltræden i AC Horsens. Men Martin kommer efter to dage og siger, at han ikke kan se sig selv spille i AC Horsens efter vores sejr i Parken. Vi havde derefter mange samtaler med Martin omkring hans ønske. Vi har, her i klubben, et kodeks om, at vi tager menneskelige hensyn til vores spillere, når det gælder et samarbejde og når Martin ikke kan se sig selv spille her, imødekommer vi selvfølgelig hans ønske på baggrund af vores værdier. Og vi har ingen interesse i, at have en spiller som ikke har lyst til at være her, det er klart, siger AC-træner Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

Martin Pusic understreger, at han ikke har noget dårligt at sige om AC Horsens. Alligevel vil han gerne væk fra klubben, før han rigtig er kommet i gang.

- Jeg har været i Danmark omkring fem år nu og kan ikke se mig selv spille her i landet mere. Jeg har opnået det, jeg kunne i Danmark og ønsker at udfordre mig selv uden for Danmark, siger han.

Martin Pusic nåede at spille ca. tyve minutter for AC Horsens, efter han blev skiftet ind i mandagens kamp mod FC København i Parken.

Pusic kom til Danmark i 2014, da Esbjerg hentede østrigeren til det vestjyske. I sin tid i Danmark nåede han også at spille i FC Midtjylland, FC København og AGF. Han blev med 17 mål superligatopscorer i 2014/2015-sæsonen.

Annonce
Forsiden netop nu
Odder

Digt, drama og dokumentar på Egmont Højskolen: Kunst kan lære unge at blive hørt

Annonce