Annonce
112

Pumpgun gemt i skuret og hash for 23.000 kroner: To mænd varetægtsfængslet i fire uger

De to sigtede erkendte forhold, som involverer hash, amfetamin og en pumpgun. Arkivfoto: Palle Herløv
To mænd erklærede sig skyldige i stort set alt ved et grundlovsforhør i Retten i Horsens tirsdag formiddag. Eneste forbehold var, at 417 gram amfetamin kun var til opbevaring, ikke videresalg.
Annonce

Horsens: To mænd fra Horsens er tirsdag blevet varetægsfængslet i fire uger i en sag, der involverer narkotika og en enkelt pumpgun.

Den første af de to sigtede, en 30-årig mand, blev anholdt mandag klokken 12 på en adresse i Horsens, hvor han var i besiddelse af 417 gram amfetamin. Ifølge sigtelsen med henblik på videresalg, men det forhold nægtede han, oplyste forsvarer Henrik Garlik under grundlovsforhøret i Retten i Horsens. Der skulle skulle blot have været tale om opbevaring.

Senere samme dag, klokken 14.15, blev den anden sigtede, en 28-årig mand, anholdt på en anden adresse i byen. I den forbindelse fandt politiet en pumpgun med dertilhørende ammunition i et skur.

Annonce

Handlede over et kilo hash

I sigtelsen fremgår det ikke, hvordan den første anholdelse ved middagstid førte til den næste om eftermiddagen, men vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen forklarede forud for grundlovsforhøret, at det var et tip, der førte til anholdelserne. Desuden er der i sigtelsen en række forhold, hvor begge de to sigtede er involveret, hvilket muliggør, at de kender hinanden.

Det drejer sig om en handel med hash i september, hvor den 30-årige skulle have købt over et kilo af det forbudte rusmiddel af den anden sigtede. Prisen lød på på 23.000 kroner. Til det køb var en tredje gerningsmand også involveret, og hans sag kører sideløbende med denne.

Ifølge sigtelsen skulle den store mængde hash bruges til videresalg.

Annonce

Fængslet i fire uger

Begge de to sigtede erkendte sig skyldige i alle forhold - men for den 30-årige med det forbehold, at de 417 gram amfetamin kun skulle opbevares, ikke videresælges.

Efter oplæsningen af sigtelsen blev dørene lukket på baggrund af sagens karakter og videre efterforskning.

Vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen kunne først på eftermiddagen fortælle, at de to mænd blev varetægsfængslet i fire uger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ejer af Oasen: Jeg troede, det var en kunde, der ringede for at aflyse...

Hedensted

Galleri udstiller samlerobjekter

Horsens For abonnenter

Borgmester er ærgerlig over Learnmark-beslutning - bestyrelsesformand åbner dør på klem

Annonce