Annonce
Læserbrev

Pullerter. En erhvervsvenlig kommune?

Læserbrev: Det er med skam at man må læse i Odder Avis, at kiosken på Torvet må dreje nøglen om.

Odder kalder sig selv en erhvervsvenlig kommune...

Jeg ved ikke, hvad kommunen har betalt for de smarte pullerter på Torvet. Men i de 30 år jeg har boet i Odder, har vi kunnet klare os med driftcentrets afspærring med to bukke og et bræt malet i rød og hvid. Som jeg ser på de aktiviteter, der er sket i november og december, skulle der være afspærret i fire til fem dage. Nu har kommunen valgt, at der skulle være en prøveperiode på halvanden måned. Hvorfor?

Der må da være en plan, når man investerer i de pullerter så hvorfor en prøve periode? Det er da, hvad man kan kalde en erhvervsvenlig kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Replik: Tillykke, SF - godt gået! Eller er det nu godt gået?

Læserbrev: Vi lever i et demokrati, hvor de, der besidder de rigtige poster, bestemmer, hvad demokrati er, og hvem der skal have gavn af det. Regeringen og dens støttepartier er blevet enige om at tildele de danske kommuner for nuværende 500 mio. kr. til sikring af bedre normeringer i daginstitutionerne. Beløbet til hver enkelt kommune beregnes ud fra, hvor mange børn under fem år, kommunen har i daginstitutionerne i kommunen. Heri indgår også børnene i de eventuelle private dagtilbud, der er i kommunen. Så langt, så godt, men her hopper kæden af! SF har gennem lobbyarbejde sikret sig, at ingen private dagtilbud får del af de penge, som de selv - med deres børnetal - er med til at hente hjem til kommunen. Det er demokrati på "højt plan"... Når man nærlæser samtlige artikler omkring dette banebrydende tiltag, så står der ingen steder, at de private dagtilbud ikke er omfattet af ordningen - helt bevidst, for det vil helt sikkert ikke blive vel modtaget i offentligheden, medmindre man selvfølgelig stemmer på SF. Indrømmet, jeg har også stemt på SF engang - da jeg var ung og naiv. Det er jeg heldigvis vokset fra! Endnu en gang tillykke med endnu et tiltag i forskelsbehandlingens vej - et tiltag i direkte strid med dagtilbudsloven!

Annonce