Annonce
Kultur

Publikums-favorit holder jazzet jule-tradition i live

Julemandens besøgstal kan All Time Jazz Band ikke konkurrere med, men bandet har opbygget en solid tradition for at optræde i Horsens i julemåneden. PR-foto: Poul Nyholm
All Time Jazz Band spiller - igen - når Jazzhors trakterer med musik og mad i Håndværkerforeningen.
Annonce

Horsens: Der er en del julekoncert-traditioner i det horsensianske musikliv, og en af de mest sejlivede af slagsen sætter foreningen Jazzhors på plakaten igen i år.

Foreningen disker hvert år op med julefrokost-jazz i Håndværkerforeningen i Allégade i Horsens, og som traditionen byder, er det igen i år det kendte band All Time Jazz Band, der står for det musikalske traktement, fortæller Jazzhors-formand Finn Hansen.

- Jeg vil tro, at de har spillet ved julefrokosten mindst 10 år i træk, siger han om traditionen.

All Time Jazz Band, som lokale jazzentusiaster også har kunnet opleve ved Juelsminde Jazzfestival, er blevet en publikumsfavorit, uddyber han om kvintetten, der med sit greb om et traditionelt New Orleans- og swing-inspireret repertoire er blevet et af jazz-danmarks mest benyttede bands.

Annonce

Lokale kræfter ombord

Med ombord er blandt andre den lokale saxofonist og klarinettist Erik Schreiber, og besætningen tæller også kapelmester og trompetist Ole Rosendal, der også har en fortid i Horsens, og som spillede sammen med Schreiber i det kendte band Max Five.

Derudover deltager bassist og et af bandets grundlæggere Morten Tværmose Andersen. Banjospiller og mangeårigt medlem Jan Gruwier Larsen vil nogle måske kende fra en fortid i jazzfolk-fusionsbandet van Dango, mens trommeslager Sindre Lindal er relativt ubeskrevet i All Time Jazzband-sammenhæng. Han har kun spillet med i et års tid, fortæller Finn Hansen, som glæder sig til at opleve, hvad den ny mand kan bidrage med.

- Det er dygtige musikere, og de har god evne til at skue publikum og køre koncerterne derhen, hvor de passer bedst, siger formanden.

Julefrokosten finder sted 7. december kl. 12. Billetter kan bestilles via jazzhors.dk eller købes i døren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce