Annonce
Horsens

Publikums dom efter Folkebladets vælgermøde: Se hvem der vandt debatten

Borgmester Peter Sørensen (S) (tv.) vandt ifølge publikum debatten på Learnmark foran Martin Ravn (V) (th.) Foto: Lars Juul

Borgmester Peter Sørensen (S) fik opbakning fra 72 blandt publikum som den, der argumenterede bedst for sin sag. Martin Ravn kom på andenpladsen med 44 stemmer.

Annonce

Horsens: Det var borgmester Peter Sørensen (S), der slap bedst fra Folkebladets vælgermøde onsdag aften på Learnmark.

Det er i hvert fald konklusionen, hvis man skal tro flertallet i den afstemning, Folkebladet satte i gang efter debatten.

Publikum blev bedt om at vurdere, hvem der i den to timer lange debat argumenterede bedst for sin sag, og af de 175, der afleverede en gyldig stemme, pegede langt de fleste, 72, på Peter Sørensen.

Rivalen til borgmester-posten, Martin Ravn, fik 44 stemmer, og herfra er der et stykke vej ned til Sinnet Ellehauge Haag (R) og Paw Amdisen (SF), der deler tredjepladsen med hver 13 stemmer.

Så mange stemmer fik de

Publikum blev efter vælgermødet bedt om at give deres bud på hvem af paneldeltagerne, der klarede sig bedst. 175 gav et gyldigt svar, og stemmerne fordelte sig således:Peter Sørensen (S) 72 stemmer

Martin Ravn (V) 44 stemmer

Sinnet Ellehauge Haag (R) 13 stemmer

Paw Amdisen (SF) 13 stemmer

Lisbeth Torfing (EL) 8 stemmer

Morten Kaj Degnebolig (ALT) 8 stemmer

Dan Ingemann Jensen (LA) 8 stemmer

Birgit Skovgaard (Maren Spliid Gruppen) 4 stemmer

Simon Overby Kristensen (KD) 2 stemmer

Allan Hjorth (K) 1 stemme

Claus Kvist Hansen (DF) 1 stemme

Dorte Normann (MDF) 1 stemme

Jens Jørn Lauritsen (Nærpolitisk Folkeparti) fik ingen stemmer.

Annonce

Mere i tvivl efter debatten

16-årige Josefine Skov Bjørk fra Torsted var ikke i tvivl om, hvad hun skulle skrive på stemmesedlen. Hun ærgrede sig over, at hun endnu ikke har stemmeret. Havde hun haft det, ville stemmen måske være gået til Dan Ingemann Jensen (LA). Det var i hvert fald ham, hun pegede på som vinder af debatten.

- Han formulerer sig godt. Kort, præcist og konkret uden fumleri, konstaterede hun.

Hendes mor, Lone Skov Mikkelsen, ønskede ikke at afsløre, hvad hun havde skrevet på sedlen.

- Men vælgermødet har rykket på mine holdninger. Jeg var ellers på forhånd sikker på, hvem jeg ville stemme på, men nu er jeg kommet i tvivl. Jeg synes, at retorikken hos den person, jeg havde som favorit, var anderledes, end jeg havde forventet, sagde hun.

Samme melding kom fra Rikke Christensen fra Stensballe.

- Jeg har skrevet noget andet på sedlen, end jeg havde forventet. Der var en person, der overraskede mig positivt, og den person overvejer jeg nu lidt at stemme på. Holdningerne rammer det, jeg står for, sagde hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Jacob Knudsen stopper i Odder

Annonce