Annonce
Horsens

Publikum fælder dom over Wall of Sound: Stemningen og silent disco overvinder vejret og tis i håndvasken

10 gæster på Wall of Sound giver deres mening om, hvad der var godt og skidt på årets festival. Det gælder dog ikke nogle af dem på billedet her. Foto: Morten Pape
Wall of Sound er forbi, og fra publikum er der mange positive ting og mange gode koncerter at fremhæve.

Horsens: Topgunn har forladt scenen, og dermed er Horsens kommet gennem alle 18 koncerter på dette års Wall of Sound. Nu lukker parken foran Fængslet ned, og publikum kan tage hjem og fordøje to dage med en masse oplevelser.

Men hvordan har festivalen egentlig været? Folkebladet tog en tur rundt sidst på aftenen for at høre publikums dom: Hvad har været godt, og hvad har været mindre godt?

Generelt er der mange positive ting at tage med fra arrangørerne, og på den negative side er det primært vejret, der nævnes - efterfulgt af, at det jo ikke er noget, man kan bestemme over.

Her kommer 10 festivalgæsters konklusioner på årets Wall of Sound:

Annonce

Ja til stemningen, nej til ingenting

Martin Schou og Rasmus Hansen. Foto: Frederikke Brandt

Hvad har været godt på Wall of Sound?

- Det bedste er, at alle er glade, og der er en positiv stemning. Det tæller også meget, at det er lokalt, og at der er så mange, man kender. De har også hentet nogle okay store navne ind, siger Martin Schou.

- Ja, den gode stemning betyder helt sikkert meget. Og så er der det her silent disco - det kan altså noget, siger Rasmus Hansen.

Hvad har været skidt?

- Der har overhovedet ikke været noget, siger Martin Schou.

- Det må have været vejret, hvis der skulle være noget, men det kan man jo ikke gøre noget ved, og det var også ligegyldigt. Vi havde det sjovt alligevel, siger Rasmus Hansen.

Ja til størrelsen, nej til fredagsvejret

Jannie og Thomas Herskind. Foto: Frederikke Brandt

Hvad har været godt på Wall of Sound?

- Det er super fedt, at det ikke er større. Man kan nærmest bare stille sig op på en skammel og så pege på en masse, man kender. Og så formår de at hente nogle store danske navne, men de tør også præsentere kunstnere som Analogik, der bestemt ikke er mainstream, siger Jannie Herskind.

- Der kunne sagtens være 1000 mennesker mere på den her plads, uden det blev klaustrofobisk, men det er rart, at man nemt kan komme til. Så i forhold til Roskilde Festival er det her et mageløst arrangement, siger Thomas Herskind.

Hvad har været mindre godt?

- Jeppe Vind (spilleleder på KulisseLageret og medarrangør af Wall of Sound, red.) havde lovet bedre vejr end sidste år, og det holdt måske ikke helt om fredagen. Men det kan de ikke gøre noget ved, og her til aften har det været fabelagtigt, siger Thomas Herskind.

Ja til initiativet, nej til opbakningen

Ida-Lis Tillisch. Foto: Frederikke Brandt

Hvad har været godt på Wall of Sound?

- Det er et helt vildt dejligt initiativ og et anderledes musikarrangement i byen, som rammer et bredere publikum. Savage Rose var for mig det bedste, men det er de altid. At få lov til at opleve nogen, som man ellers ikke hører, har også været godt, siger Ida-Lis Tillisch.

Hvad har været mindre godt?

- Det er helt vildt ærgerligt, at der ikke er flere mennesker. Men måske vejret har gjort, at der ikke er kommet flere, siger Ida-Lis Tillisch.

Ja til Jada, nej til tis

Lillie Delphine, Elle Violaine og Frigg Olsen. Foto: Frederikke Brandt

Hvad har været godt på Wall of Sound?

- Phlake var fantastiske, siger Elle Violaine.

- Og Jada, tilføjer Frigg Olsen.

- Og Savage Rose, siger Lillie Delphine.

- Silent disco var også fedt, og så er det godt, at der er musik til folk med forskellig smag, siger Frigg Olsen.

Hvad har været skidt?

- Det er lidt ærgerligt, at pladsen allerede lukker klokken 24. Man kunne godt have ventet, så man kunne få en sidste sang klokken 01, siger Frigg Olsen.

- Og så er det ikke så fedt, at vi har oplevet, at herrerne har tisset i de håndvaske, hvor vi skal vaske hænder, siger Elle Violaine.

Ja til Kops, nej til bas

Julius Brandt og Kasper Thede Jensen. Foto: Frederikke Brandt

Hvad har været godt på Wall of Sound?

- Kops var mega godt. Et fedt show med en god intro, og så var han megasjov og fik fyret godt op under publikum. Og så er det dejligt, at det ikke er så crowded, og at man kan sidde her ved bænkene og hygge, men stadig se op til scenen, siger Julius Brandt.

- Ja, det er dejligt, at man ikke behøver at stå til alle koncerter. Maden, musikken og stemningen er supergod, og ud over Kops var Alexander Oscar også god, siger Kasper Thede Jensen.

Hvad har været skidt?

- Vejret, men sådan er det. Og så måtte vi gå fra koncerten med Klumben og Rask Penge, siger Julius Brandt.

- Ja, bassen var simpelthen for meget, så det var ikke værd at tage til den koncert, siger Kasper Thede Jensen.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce