Annonce
Hedensted

Projekt Legepark venter på fonde: Sigter nu mod åbning i 2020

Legeparken skal bl.a. bestå af forbundne tårne, svævebane, et skib og en færgegård. På toppen af Odelsbjerget etableres en udsigtsplatform. Illustration: Legespecialist.dk
Juelsminde Naturlegeparks Venner regner ikke længere med at få parken klar til indvielse i år.

Juelsminde: Det går ikke helt så hurtigt med etableringen af Juelsminde Naturlegepark, som legeparkens venneforening kunne ønske sig.

Bestyrelsen har sadlet om og arbejder med en ny tidsplan, fortæller formand Glenn Jacobsen.

- Da vi stiftede foreningen, var ambitionen, at vi skulle åbne naturlegeparken sommeren 2019. Da det tager længere tid end forventet for fonde at behandle vores ansøgninger, ser bestyrelsen det ikke længere som et realistisk mål. Derfor arbejder vi nu mod en åbning af naturlegeparken til sæsonen 2020, siger han i en pressemeddelelse.

Vi har cirka 40 procent af finansieringen på plads til etableringen af den nye naturlegepark. I bestyrelsen lægger vi os i selen for, at vi får den sidste finansiering på plads snarest mulig.

Glenn Jacobsen, formand, Juelsminde Naturlegeparks Venner.

Kræver mange penge

Naturlegeparken er et stort og ambitiøst projekt lanceret af Palsgaard A/S.

Virksomheden, der ejer park, skov og Odelsbjerget ved Hotel Juelsminde Strand, bidrager med grund, skitse og 2,5 mio. kr. til parkens etablering. Fire mio. kr. er mere påkrævet, derfor fondsansøgningerne.

- Vi har cirka 40 procent af finansieringen på plads til etableringen af den nye naturlegepark. I bestyrelsen lægger vi os i selen for, at vi får den sidste finansiering på plads snarest mulig, siger Glenn Jacobsen.

Annonce

Er rig på venner

Godt 370 mennesker har meldt sig ind i venneforeningen siden den stiftende generalforsamling i januar.

Foreningen skal stå for vedligeholdelse og drift af parken, når den er kommet på benene. Lokale foreninger og virksomheder har meldt sig parat til at støtte driften af parken økonomisk.

- Dermed er foreningen godt i gang med at få skabt et solidt fundament, som sikrer, at foreningen i fremtiden kan lave arrangementer for hele familien i Juelsminde Naturlegepark. I bestyrelsen vil vi gerne sige tak for den støtte, vi har fået indtil videre, siger Glenn Jakobsen i pressemeddelelsen.

Venneforeningen håber på at få endnu flere medlemmer. Man kan tilmelde sig via et link på foreningens Facebookside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne: En vigtig redning gav AC Horsens endnu et point mod AaB

Annonce