Annonce
Horsens

Prof-bokser får meget ud af at træne med kvindebokser

Michael Nielsen skal i kamp 5. december i Gilleleje. Foto: Mads Dalegaard.
Michael Nielsen fra Horsens forbereder sig til sin fjerde professionelle kamp
Annonce

Horsens: - Jeg får meget ud af at træne med Dina Thorslund. Hun er verdensmester og meget stærk. Vi gik 10 omgange før hendes seneste VM-kamp, og det var hård træning.

Det siger den professionelle bantamvægter Michael Nielsen fra Horsens.

Han har vundet sine tre første professionelle kampe.

Michael Nielsen stiller op i 55 kilo. Det er svært for ham at finde jævnbyrdige danske modstandere, men han har fået meget ud af træne med den kvindelige verdensmester.

Michael Nielsen har vundet et dansk og et jysk mesterskab som amatør.

Selv om han er blevet professionel, kunne han have deltaget i det danske amatørmesterskab i Aalborg 14. og 15. november.

- Det ville jeg vældig gerne, men jeg skulle bokse prof-kamp 7. november, og så var det ikke muligt for mig at stille op til en amatørkamp ugen efter. Jeg vidste ikke, at prof-stævnet ville blive udsat til 5. december i Gilleje, så jeg kunne have deltaget i DM. Det er bare ærgerligt, siger Michael Nielsen.

Jakob Bank fra Vejle var i samme situation, men han var bekendt med aflysningen i Gilleleje, så han er med i Aalborg.

- Det er planen, at jeg skal møde Johnson Tellez fra Nicaragua ved stævnet i Gilleleje. Han har bokset 68 kampe. Han har 10 sejre, heraf syv på knock out, fem uafgjort og 53 nederlag, så han er en erfaren herre, men ved mine tre første prof-kampe har jeg to gange oplevet at få en ny modstander i sidste øjeblik, og det ved man aldrig, om det kommer til at ske igen, siger Michael Nielsen.

- Det er svært at finde modstandere i 55 kilo-klassen. Sidste gang kom der en bokser, der vejede 61 kilo, så jeg måtte give flere kilo væk. Jeg går ud fra, at vi skal bokse seks omgange. Det kræver omskoling fra amatørkampene, der er på tre omgange. Der er stor forskel på taktikken, om man bokser tre eller seks omgange,  siger Michael Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Efter ulykke på Vestvejen: Familie på tre - næsten fire - har det godt

Annonce