Annonce
Erhverv

Priser til erhvervsliv: Italienske sko og mikroristet kaffe er et hit

Lise-Lotte og Morten Svenninggaard fra Shoebox er på vej op på scenen for at få Årets Erhvervspris overrakt af Arne Sørensen. Foto: Søren E. Alwan
Ved kommunens årlige nytårs-samling for erhvervslivet blev der delt priser ud til to virksomheder, Shoebox og Clevercoffee.

Odder: To firmaer fik en særlig hæder, da der onsdag aften var nytårsbriefing på Odder Parkhotel.

Udviklingodder uddelte Årets Erhvervspris 2019 og Årets Iværksætterpris 2019. Mange firmaer var på forhånd blevet indstillet til de to priser, og i hver kategori blev tre nomineret.

Det er bestyrelsen i Udviklingodder, som har valgt prisvinderne.

- Og vi har fået rigtig mange gode forslag, fastslog formand Arne Sørensen.

Til Årets Erhvervspris var det skofirmaet Shoebox A/S i Odder, det hurtigt voksende køle- og ventilationsfirmaet Breinholt Service & Montage Aps i Hundslund samt det kreative smedefirma Stål & Form Aps i Odder.

Clevercoffee blev kåret som Årets Iværksætter i Odder og fik overrakt et maleri af Udviklingodders formand Arne Sørensen. Foto: Søren E. Alwan

Ægtepar står bag Lofina

Vinderen blev Shoebox, som nogle måske bedre kender under navnet Lofina. Shoebox designer sko, får dem fremstillet i Italien og sælger dem til 35 lande i hele verden. Og har selv to butikker i Danmark. Ægteparret Lise-Lotte og Morten Svenninggaard står bag firmaet, og de fik en buket og et maleri af Kirsten Fyhn med prisen.

Iværksætterprisen gik til mikroristeriet Clevercoffeee i Fillerup, der også fik blomster og et maleri. Her var de to andre nominerede Fiskehuset i Norsminde, som har moderniseret og udvidet de seneste to år, samt designvirksomheden Fridajohs i Odder.

Clevercoffee blev fremhævet for sit arbejde med bæredygtighed og har lavet en transparency report, og samtidig har firmaet fordoblet omsætningen og har planer om at udvide.

Med prisen som Årets Erhvervspris i Odder fulgte et maleri af Kirsten Fyhn. Foto: Søren E. Alwan
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

En vaskeægte, spil-levende legende blev hædret med kongelig belønningsmedalje, bog, taler og kærligt dril

Annonce