Annonce
AC Horsens

Prip efter hjørnesparksscoring: Trænede det i går!

Louka Prip scorede direkte på hjørnespark, da AC Horsens søndag slog SønderjyskE 2-1. Et indadskruet spark, han trænede til træning lørdag. (Foto: Ernst van Norde/Scanpix 2019)
Louka Prip var manden bag de to hjørnespark, der gav AC Horsens-scoringer i søndagens sejr mod SønderjyskE. Den 22-årige kantspiller har dermed scoret fire gange i efteråret.
Annonce

Horsens: 22-årige Louka Prip spillede en hovedrolle, da AC Horsens søndag kunne gå på vinterferie med tre point i julegavesokken.

Den tidligere Hvidovre-profil blev kåret til kampens spiller af hjemmepublikummet og kom på måltavlen efter et kvarter, da hans indadskruede hjørnespark strøg direkte i nettet. Selvom det ikke er hverdagskost at blive målscorer direkte på et hjørnespark, så var Horsens’ højrefløj ikke helt overrasket.

- Vi trænede det faktisk i går! At jeg bare skulle prøve at sparke efter det lange hjørne. Så det var bevidst, men stadig lidt heldigt, sagde en storsmilende Louka Prip, der også sparkede hjørnesparket, der førte til Michael Lumbs 2-0-scoring.

Louka Prip, der kom til Horsens i januar sidste år, har nu scoret fire sæsonmål, hvorfor han topper topscorerlisten hos ”De Gule”. Han er fint tilfreds med dét, han har tilført holdet.

- Formen har været opadgående gennem sæsonen, og det er dejligt, at jeg har fået krydret præstationerne med mål, sagde Louka Prip, der godt kan mærke, at modstanderne er begyndt at have mere fokus på ham i kampene.

Formen har været opadgående gennem sæsonen, og det er dejligt, at jeg har fået krydret præstationerne med mål.

Louka Prip

Annonce

Betyder alt

AC Horsens er efter søndagens sejr nummer 10 i Superligaen med 25 point, og AC har skabt et hul ned til bunden af tabellen. Louka Prip er derfor fornøjet over dét, Horsens-mandskabet har leveret de første 20 kampe af grundspillet.

- Det har været en god sæson. Vi har spillet godt, hvilket vi også gør i dag, hvor vi vinder fuldt fortjent, siger han og tilføjer:

- Det betyder alt, at vi kan gå på ferie med en sejr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce