Annonce
Horsens

Pretty Maids-frontmands kræftsygdom er forværret

Ronnie Atkins nægter at lade kræftsygdommen ødelægge livet. Selv om hans diagnose er dyster, er han på vej med ny musik, fortæller han. Arkivfoto: Mette Mørk
Pretty Maids-frontmanden havde godt nyt først på året. Nu er kræften tilbage, men den får ikke lov til at ødelægge sangerens musikalske ambitioner.
Annonce

Horsens: Ronnie Atkins, frontfigur i Horsens mest berømte band nogensinde, Pretty Maids, er principielt uhelbredeligt syg af kræft.

Den nedslående melding kom den 55-årige sanger med søndag i et opslag på Facebook.

Her fortæller Atkins, der var med til at stifte Pretty Maids i 1981, at han ikke ønsker at gå detaljer med sit sygdomsforløb, men blot fortælle, at han desværre stadig kæmper med den cancer, der ramte ham sidste år.

Annonce

Skannet efter smerter

I februar i år var der ellers positivt nyt, da skanninger havde vist, at kræften var væk. Det fik rockmusikeren til at lufte en forsigtig optimisme omkring sit sygdomsforløb, men foråret førte dårligt nyt med sig.


Der er to veje, jeg kan følge.

Ronnie Atkins


- Efter at have haft smerter blev jeg skannet lige før påske i år, og jeg fik at vide, at kræften havde spredt sig, og jeg blev diagnosticeret med stadie 4-kræft, hvilket i princippet betyder, at sygdommen er uhelbredelig, skriver Ronnie Atkins.

Annonce

Ny musik på vej

Sangeren, der i dag bor i Vejle, nægter imidlertid at lade sygdommen ødelægge livet og hans kærlighed til musikken.

- Der er to veje, jeg kan følge. Jeg kan sætte mig ned og have ondt af mig selv (hvilket jeg vel egentlig gjorde i et stykke tid), eller jeg kan forsøge at fortsætte med at leve og gøre det, jeg gør bedst, og jeg vælger det sidste, fortæller sangeren og afslører, at han er undervejs med ny musik.

- Flere detaljer følger, uddyber Atkins og tilføjer, at han for tiden har det godt - selv om der er både gode og dårlige dage i blandt.

Annonce

Gode og dårlige dage

- Jeg modtager stadig behandling, overvejende immun-behandling. Jeg har nogle permanente smerter og andre følger, som jeg må forholde mig til. Og mentalt har jeg mine gode og dårlige dage, lyder det fra den kendte musiker, som takker sine fans for den opbakning, han får.

- Den (sygdomssituationen, red.) er, hvad den er, og jeg kan ikke gøre noget for at ændre den. Så mit mål er simpelthen at få det bedste ud af livet, skriver han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brødre udvider forretningen: Nu producerer Brimas sit eget produkt fra A til Z

Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Annonce