Annonce
Kultur

Premiere aflyst: Aarhus Teater ramt af sygdom

I 'Ordet' dør Johannes Borgens hustru, Inger, i barselssengen, men kommer tilbage til livet. Foto: Flemming Krogh
Premieren torsdag aften er aflyst på grund af sygdom. Publikum med billet kan enten få en ny til en anden forestilling eller pengene tilbage.
Annonce

AARHUS: Torsdag aften skulle have været premiereaften på Aarhus Teater. Ordet, Kaj Munks klassiske fortælling i en opdateret version, skulle have været på scenen i Scala, men sådan bliver det ikke alligevel.

Aarhus Teater har nemlig været nødt til at aflyse premieren på grund af sygdom, fortæller kommunikationschef Morten Daugbjerg fra Aarhus Teater, der ikke kan fortælle så meget mere på grund af GDPR.

- Det er rigtig skidt, og vi er rigtig kede af det på publikums vegne. Vi arbejder på at få premieren så hurtigt som muligt, men lige nu ved vi ikke hvornår det bliver, siger han.

Skulle man have billet til Ordet, bliver man kontaktet direkte af Aarhus Teater, og alle, der har billet til forestillingerne, kan enten få en billet til en anden forestilling eller få penge tilbage ved at henvende sig til teateret.

Lige nu er Aarhus Teater som sagt ved at finde ud af, hvad de skal gøre med de kommende forestillinger og Morten Daugbjerg opfordrer publikum til at holde sig orienterede via Aarhus Teaters hjemmeside.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Nu skal du bestille tid for at blive corona-testet i Horsens

Horsens For abonnenter

Restauratør med opråb: Hjælpepakke går ikke til restauranter, men til revisorerne

Annonce