Annonce
Erhverv

Praktikforløb hos Boligportal kåret som årets bedste

Patrik Melis' praktikforløb hos BoligPortal blev kåret som årets bedste, som blev tildelt "Årets Erhvervsakademi Aarhus-praktik 2020."- BoligPortal viste mig stor tillid, gav mig masser af feedback, lod mig samarbejde med dygtige kolleger og opleve, hvor inspirerende det er at arbejde i et team, siger Patrik Melis. Pressebillede
- Hos Boligportal fik jeg virkelig fingrene i helt ned i maskinrummet. Jeg designede seks timer hver dag - og jeg elskede det, siger Patrik Melis.

Aarhus: Boligportal har fra start til slut givet praktikant Patrik Melis mulighed for at bidrage og vokse fagligt, og det sikrer dem prisen Årets Erhvervsakademi Aarhus-praktik 2020.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Erhvervsakademi Aarhus. Patrik Melis var en af mange studerende, der i løbet af foråret havde indstillet sin praktikvirksomhed til prisen.

Juryen begrunder valget af Aarhus-virksomheden Boligportal og Patrik Melis med, at praktikforløbet ligger i top på alle parametre. Fagligt og socialt.

- Jeg ville ikke ændre en eneste ting ved forløbet. Ikke en. Det var ekstraordinært godt, siger den 21-årige multimediedesign-studerende, der kommer fra Slovakiet og tog til Aarhus efter sin studentereksamen for at uddanne sig.

Hos Boligportal, Danmarks største lejeboligportal med mere end 50 ansatte, arbejdede Patrik Melis blandt andet med virksomhedens app, både under sin 10 uger lange praktik og i sin hovedopgave, og forbedrede hjemmesiden til det svenske marked.

- Jeg har altid ønsket mig et praktikforløb, der skulle lære mig en masse om design. Hos Boligportal fik jeg virkelig fingrene i helt ned i maskinrummet. Jeg designede seks timer hver dag - og jeg elskede det, siger Patrik.

Annonce

Stolte af prisen

- Vi er meget stolte af denne pris. Når man bliver en del af Boligportal, er det vigtigt, at man får mulighed for at gøre en forskel, får et oprigtigt ansvar, så man kan se og mærke resultatet af sit arbejde, det har vi alle brug for, siger Boligportal’s administrerende direktør Anders Hyldborg.

Boligportal har kvitteret for indsatsen ved at tilbyde Patrik studiejob som UX Designer.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Annonce