x
Annonce
Ikast-Brande

Præstelundskolens nye skolesekretær har skiftet spor

Bitten Raunsgaard Stage er Præstelundskolens nye skolesekretær. Hun er 38 år og bor i Lind. Foto: Mikael Lund
Bitten Raunsgaard Stage er blevet skolesekretær på Præstelundskolen efter Inge Vinding Kristensen.

Brande: Bitten Raunsgaard Stage har nu overtaget stillingen som administrativ koordinator og skolesekretær på Præstelundskolen. Hun afløser Inge Vinding Kristensen, der går på efterløn.

Bitten Raunsgaard Stage, som er 38 år, bor på en nedlagt landejendom ved Lind sammen med sin mand og parrets to døtre på 8 og 11 år.

Hun kommer fra et halvt års vikariat som PA (personlig assistent) for Legos finansdirektør. Før vikariatet havde hun tilbragt hele sit arbejdsliv hos BoConcept som henholdsvis projektleder og PA for møbelvirksomhedens retaildirektør. For knap 18 år siden startede hun som trainee i firmaet med en uddannelse som markedsøkonom i bagagen. Siden har hun været udstationeret i både Amsterdam og Seoul, og jobbet indebar stor rejseaktivitet over det meste af verden.

Med ansættelsen som skolesekretær er kursen lagt radikalt om. At Bitten Raunsgaard Stage overhovedet søgte stillingen, var resultatet af en periode med refleksioner over, hvor hun var på vej hen i livet.

- Jeg ville prøve noget helt andet. Jeg faldt over stillingsopslaget, og der var et eller andet, der tiltalte mig. Jeg har altid været glad for børn; de giver mig energi og gør mig glad, forklarer hun om sit valg. Et andet aspekt i stillingen var det igangværende byggeri af en helt ny skole og den forestående flytning. Med sin erfaring fra især årene hos BoConcept tror hun på, at hun kan være med til at gøre en positiv forskel for skolens ledelse og fungere som sparring i processen.

- Jeg kommer med noget andet i rygsækken, formulerer hun det.

I sin fritid er Bitten Raunsgaard Stage aktiv som leder hos FDF Lind, hvor hun også er formand for bestyrelsen, og ligesom sin mand er hun desuden engageret i den lokale gymnastikforening. Begge steder har parrets børn været indgangsvinklen, men Bitten Raunsgaard Stage har også selv været FDF’er ”on and off” siden barndomsårene.

- Jeg er naturmenneske med stort N og elsker at vandre både herhjemme, men også i udlandet, ligesom en telttur med mad over bål er en af mine yndlingsbeskæftigelser, fortæller hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Alt aflyst til og med august: Horsens & Friends-direktør er overrasket

Horsens

Konkursramte Dalle Valle om Bytorv Horsens-planer: Alt er uvist

Horsens

Slut med venlige henstillinger: Tirsdag står politiet klar med bødeblokken ved genbrugspladsen

Erhverv

Benedikte lukkede butikken da krisen tog fat: Nu er kunderne vendt tilbage

Annonce