Annonce
Hedensted

Poul hædret for frivillig indsats: Han er utrolig dårlig til at sige nej

Poul Anker Frederiksen blev i 2016 kåret som årets borger i Hornsyld, nu føjer han Nyboligprisen 2019 til samlingen. Arkivfoto
Poul Anker Frederiksen blev tirsdag aften overrasket med Nyboligprisen 2019.
Annonce

Hornsyld: Han har kun en fejl. Han er utrolig dårlig til at sige nej.

Sådan lød det med et glimt i øjnene fra Flemming Thykjær, Peter ÅG og Lone Hybel da de sammen tirsdag aften overrakt Nyboligprisen til Poul Anker Frederiksen fra Hornsyld IF.

En pris, der normalt overrækkes som den sidste i Hedensted Kommunes årlige award-show, men som i år på grund af corona overrækkes med ni måneders forsinkelse.

Prisen har tidligere gået under navnet Du gør en forskel-prisen, og Poul Anker Frederiksen er i følge indstillingen til prisen en, der om nogen gør en forskel.

Han har tidligere været aktiv i fodboldafdelingen, men siden 2005 har været en del af volleyball-afdelingen. En afdeling som han i sin tid var med til at starte, og som i dag er foreningens flagskib. Dertil kommer, at han også udgør en vigtig brik i Bierfesten i Hornsyld, der i år skulle have haft 10 års jubilæum.

Annonce

Rar og ihærdig

- Poul Anker Frederiksen har et højt forventningsniveau til sig selv og er altid villig til at træde hjælpende til eller være primusmotor. Han er et utroligt rart og ihærdigt menneske med gang i foreningslivet og privatlivet. Han møder altid op i godt humør og deltager i alt, hvad tiden tillader, lød det fra prisoverrækkerne, der overraskede Poul Anker Frederiksen i Hornsyld Idrætscenter.

Øvrige nominerede til prisen var Hanne Kanstrup fra KFUM Spejderne Åfolket i Tørring, der blandt andet har hjulpet til med at få gruppens økonomi på rette vej, samt Stig Josefsen og John Rasmussen fra Snaptun Kajakklub, der utrætteligt har arbejdet for, at der blev bygget et klubhus til kajakklubben.


Poul Anker Frederiksen har et højt forventningsniveau til sig selv og er altid villig til at træde hjælpende til eller være primusmotor.

Indstillingen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Mandagens coronatal: Rekordmange bliver testet i Horsens Kommune i disse dage

Hedensted For abonnenter

Anja havde en svær tid som gravid og fødte 3,5 måned for tidligt: Nu er hun selvstændig fertilitetsrådgiver

Annonce