Annonce
Erhverv

Postnord åbner pakkeudlevering i Nærkøb

PostNord åbner udleveringssted for pakker hos Nærkøb på Niels Gyldings Gade i Horsens. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Nærkøb ved Bonus-benzintanken på Niels Gyldings Gade i Horsens bliver udleveringssted for PostNord-pakker.

Horsens: Nærkøb på Niels Gyldings Gade 10 i Horsens er fra torsdag 14. marts nyt udleveringssted for Postnord, der åbner en såkaldt collect shop på stedet.

På det nye udleveringssted kan kunderne hente pakker samt sende breve og pakker, som er frankeret hjemmefra, oplyser Postnord.

Nærkøb ligger i tilknytning til Bonus-benzintanken, hvor Niels Gyldings Gade bliver til Strandpromenaden. Det er muligt at benytte collect shop'en i hele Nærkøbs åbningstid.

- Det har stor betydning for os, at vi nu kan tilbyde vores kunder god service i form af muligheden for at hente deres pakker hos os. Vi glæder os til at komme i gang og hilse på de nye pakkekunder, siger Bettina Kure, der er indehaver af Nærkøb, i en pressemeddelelse.

- Vi ved, at vores kunder vil hente deres pakker lige dér, hvor det passer dem, og når det passer dem. Åbningen er et vigtigt skridt mod at gøre hverdagen lettere for pakkemodtagerne, siger Kim Hinrichsen, distriktschef i Postnord.

Postnord åbner i år 500 nye udleveringssteder på landsplan og vil - når de alle er på plads - have cirka 2000 udleveringssteder i Danmark.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Sport

Elegant midtbanespiller månedens spiller i Superligaen - Esbjerg fyrer træneren, men assistenten er ikke i spil som afløseren.

Annonce