Annonce
Brædstrup

Posthus har stået tomt: Nu skal der være lejligheder på 1. sal

Det gamle posthus ligger lige midt i Brædstrup. Bygningen er nu blevet overtaget af de lokale ejendomsudviklere Helle og Peter Partner Voldby. Foto: Peter Hald

Boligudlejningsfirmaet PHC Ejendomme har overtaget det store, gamle posthus midt i Brædstrup.

Brædstrup: Det gamle posthus på Jernbanegade i Brædstrup er nu blevet købt af det lokale boligudlejningsfirma PHC Ejendomme, der drives af ægteparret Helle og Peter Partner Voldby. Bygningen har stået tom i nogle år, og der har tidligere været planer om at bruge den til lejligheder, hvilket nu bliver en realitet.

Der skal indrettes to store lejligheder på 1. sal, men hvad der derudover skal ske med bygningen, kan selskabet ikke afsløre endnu.

- Vi kan ikke helt løfte sløret for, hvad der kommer til at ske, men der kommer til at foregå en større renovering, og vi vil også samarbejde med kommunen i forhold til de 10 byfornyelsesprojekter, lyder det fra Helle Voldby.

- Vi glæder os til at komme i gang, og vi er sikre på, at vi er de rette til at løfte opgaven, siger hun videre.

- Bygningen bliver rigtig flot, når vi er færdige med den. Det tør vi godt at love, indskyder Peter Partner Voldby.

Annonce

Vi kan ikke helt løfte sløret for, hvad der kommer til at ske, men der kommer til at foregå en større renovering.

Helle Voldby, ejendomsudvikler

Markant bygning

Posthuset på Jernbanegade 1 har et etageareal på i alt 925 kvadratmeter, og det er en markant bygning i Brædstrups midtby.

- Det er en bygning med en flot arkitektur og en god beliggenhed, og jeg er glad for, at bygningen er blevet solgt til driftige folk som Helle og Peter Voldby, siger erhvervsmægler Per Ahlgren fra Nybolig, der haft til opgave at sælge bygningen for Post Nord.

Nybolig har i øvrigt også en anden markant Brædstrup-bygning til salg - nemlig det gamle vaskeri, der ligger på den modsatte side af byens centrale handelsgade Bredgade. Vaskeriet er dog ikke blevet solgt endnu.

Posthuset blev oprindeligt opført i 1921 og gennemgik en større ombygning i 1992. I 2005 lukkede postbutikken på stedet. Sorteringen af post fortsatte dog 10 år derefter, men for fem år siden var det slut.

Flere gange har posthuset været bragt i spil som en mulighed til forskellige projekter, blandt andet som kultur- og medborgerhus, men det blev ikke til noget. Flere byggefirmaer og håndværkere i årenes løb været interesserede i den store bygning, og især i den senere tid har der været stor interesse, da der nu er ved at komme gang i byfornyelsen i Brædstrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ny tennis-dille på vej: Sådan har kommunen fordelt 900.000 kroner til nye faciliteter

Annonce