Annonce
Brædstrup

Populært tiltag fortsætter: Atter tid til babysang

Sangpædagog Tine Mynster står klar til at give byens babyer en musikalsk start på livet, når der atter en gang holdes babysang i Brædstrup Kirke. Arkivfoto

Brædstrup: På en tur rundt i Brædstrup støder man nemt på en barnevogn eller flere. For der bliver ganske jævnligt født nye små bysbørn, som nok forstår at bruge stemmen på flere forskellige måder.

Hvis man gerne vil give sin baby en musikalsk start på livet, kan man naturligvis selv synge med sit barn, hvis man da ikke ligefrem kan spille på et instrument. Men man kan også tilmelde sig babysalmesang i Brædstrup Kirke, hvor komponist og musikunderviser Tine Mynster sørger for musikalske oplevelser og vellyd for de små ører i kirkerummet.

Sammen med Tine Mynster synger babyerne - og de medbragte forældre - udvalgte sange og salmer, der er skrevet til de musikalske stunder, man har derhjemme.

Efter en god halv times babysalmesang i kirken fortsætter samværet i sognehuset, hvor der er mulighed for at få sig snak over en kop kaffe, mens de små måske skal have lidt mad eller teste sognehusets puslebord.

Efterårets hold begynder tirsdag 3. september og mødes de følgende fem tirsdage - alle gange kl. 9.30 i kirken. Babysalmesangen er for alle børn i alderen 0-12 måneder, og det er gratis at deltage. Man skal dog huske at tilmelde sig på forhånd via mail til braedstrup.sogn@km.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce