Annonce
Kultur

Populært kopi-band giver dobbeltkoncert i weekenden

Horsensbandet Back to Black giver koncert på Kulisselageret både fredag 20. og lørdag 21. december. Der er udsolgt til koncerten den 20. december, men stadig billetter til koncerten om lørdagen. PR-foto

Horsens: Hard Rock Horsens inviterer til julerock: Horsens-bandet Back to Black giver koncert på Kulisselageret både fredag 20. og lørdag 21. december.

- Det årlige brag af en koncert med tonerne fra AC/DC er vel det nærmeste synonym på ordet julefest, skriver Hard Rock i en pressemeddelelse.

Det er nu syvende år i træk, at Hard Rock Horsens ringer julen ind med tonerne fra et af verdens allerstørste rockbands, nemlig AC/DC.

Med et repertoire bestående af bandets udødelige sange vil der blive sunget med på "Hells Bells", "Back in Black" og "Highway to Hell" for blot at nævne nogle få.

Bandet består af: Michael Pold, sang, Niels Daugaard, lead guitar, Thomas Kjærsgaard, rytmeguitar, Torben Rasmussen, bas, og Mathias Rindom, trommer

Fredag 20. december er for længst udsolgt, men der er stadig billetter til lørdag 21. december. Billetter via kulisselageret.dk.

Dørene bliver åbnet kl. 21. Resterende billetter bliver solgt ved døren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Danmark For abonnenter

Hun blev mishandlet og indespærret: - Jeg ville stikke af, men jeg kunne ikke

Annonce