Annonce
Odder

Populær sport får flere og spritnye lokaler

Padel er en sport, der på mange måder minder om tennis. Foto: Søren Gylling
Padeltennis er blevet allemandseje hos danskerne. Nu kommer nyt center til Odder. Og det er efter alle kunstens regler.
Annonce

Odder: Da Miljø,- Teknik - og Klimaudvalget 5. januar mødtes, var et af punkterne på dagsordenen en godkendelse af et padelcenter ved erhvervsområdet Knudsminde i Odder.

Padelcenteret blev godkendt og ejeren af grunden, HFE Ejendomme, er nu klar til at starte opførslen af et padelcenter, som, hvis alt går vel, allerede kan stå klar i sommeren 2021.

- Padeltennis er en sport, der vokser hele tiden, og desværre har jeg oplevet, at mange tager ud af Odder for at spille padeltennis. Derfor vil vi nu tilbyde, at folk kan blive i Odder og spille, siger ejer af HFE Ejendomme Steen Fredborg.


Målet er, at det skal være lækkert. Der skal være bemanding på i nogle timer hver dag, det skal være højt nok, og der skal være god plads mellem banerne.

Steen Fredborg


Som det ser ud lige nu, er den eneste mulighed for at spille padeltennis tæt på Odder hos Padel 1 i Fillerup. Men når det nye padelcenter står færdig, bliver mulighederne for at spille padel i Odder endnu bedre.

Her er padelbanerne i Aarhus og omegn

Her kan du spille padel – eller padeltennis, om du vil i Aarhus-området:

  • Aarhus-Padeltennis, Gunnar Clausens Vej 13, Viby
  • Match Padel, Sindalsvej 2, Risskov
  • Padel Star, Axel Kiers Vej 13, Højbjerg
  • AGF Tennis, Terp Skovvej 18, Viby
  • We Padel, Hørslevvej 151 C, Harlev
  • Padel 1, Skolebakken 19, Odder
  • Tirstrup Idrætsefterskole, Ebeltoftvej 1, Tirstrup

- Interessen for padel vokser, så vi skal kunne følge med efterspørgslen. Så jeg ser det kun som en god ting, at borgerne i Odder og omegn får flere muligheder for at spille padel, siger Steen Fredborg.

Annonce

Bygget efter alle kunstens regler

Steen Fredborg og hans partner Torben Hein spiller selv padel af og til, og det nye padelcenter i Odder bliver en samling af alle de bedste indtryk fra padelcentre rundt omkring i det danske land.

- Målet er, at det skal være lækkert. Der skal være bemanding på i nogle timer hver dag, det skal være højt nok, og der skal være god plads mellem banerne, siger Steen Fredborg.

Højde, bemanding og plads mellem banerne er ifølge ham ikke en selvfølge alle steder, men betyder rigtig meget for den oplevelse man får, når man spiller.

- Jeg har selv stået i situationer, hvor der ikke har været højt nok til loftet, og har man spillet padel, ved man, at den slags er irriterende. Så det skal være i orden. Personligt vil jeg hellere betale 50 kroner mere, for så at vide at alt kører, som det skal, siger Steen Fredborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Ny meningsmåling ryster posen i byrådet: Hver tredje vælger vil forlade V

Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Hedensted For abonnenter

Familiens hund blev kørt ihjel: Nu kræver borger fartbegrænsning

Annonce