Annonce
Hedensted

Populær musical udsat: Her er de nye datoer

Hedensted Ungdomsskoles har udsat deres årlige musical til september grundet coronakrisen. Arkivfoto: Morten Pape
Hedensted Ungdomsskoles årlige musical er grundet coronakrisen blevet udsat til september. Det betyder formentlig, at en håndfuld medvirkende må melde fra.
Annonce

Hedensted: Torsdag aften klokken 19.30 skulle 30 unge skuespillere og seks unge musikere have indtaget Hedensted Centrets hal c til et brag af en musical.

En musical, de talentfulde unge mennesker indledte øvetimerne til i september – og som de længe har glædet sig til at præsentere foran et veloplagt publikum med fire forestillinger over tre dage.

Men som så meget andet er Hedensted Ungdomsskoles musical "Legally Blonde" blevet offer for coronaepidemien, hvorfor man har været nødsaget til at udsætte forestillingene, der nu i stedet vil få premieredag i september.

Det fortæller ungdomsskolens leder, Grethe Riber Dam.

- Vi overvejede kortvarigt at udskyde musicalen til 2021, men jo længere tid, der går, jo sværere vil det være for de unge mennesker at holde dampen oppe. Så vi har i stedet rykket premieren til 17. september, og så håber vi, at vi fortsat får publikums opbakning til den tid, siger ungdomsskolelederen, der samtidig påpeger, at det har været en længere proces at finde datoer, hvor både lokaler og alt fra skuespillere og bandmedlemmer til professionelle lyd- og lysfolk var til rådighed.

Annonce

Afløsere skal formentlig findes

Derfor betyder udskydelsen, ifølge Grethe Riber Dam, formentlig også, at der må foretages ændringer på rollelisten.

- Der er en håndfuld deltagere, som skal på efterskole langt væk fra Hedensted, hvorfor det bliver problematisk at være tilstede under den intense øveperiode, vi har op til premieren. Så det er selvfølgelig smadder ærgerligt, at hele gruppen ikke får lov at fuldende det her sammen, fortæller Grethe Riber Dam, der dog håber, at dem, der ikke har mulighed for at være med, i stedet vil overvære en af forestillingerne - og derved bakke deres medvirkende kammerater op.

Musicalen "Legally Blonde" vil løbe af stablen torsdag 17. september og fredag 18. september klokken 19.30 - og lørdag 19. september klokken 15 og 19.30.

Alle købte billetter til de udsatte forestillinger torsdag, fredag og lørdag vil gælde til samme ugedage i september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce