Annonce
Mærkedage

Populær jubilar har været vidt omkring i firmaet

Lis Gaardsvig. Pressefoto

Billund: Lis Gaardsvig, Billund, fejrer sit 25-års jubilæum i Lego-koncernen mandag 17. juni. 

I 1985 tiltrådte hun som kontorelev, blev siden sekretær i plastforarbejdningsafdelingen og derefter chefsekretær i afdelingen Sales Company Management.

Derfra skiftede hun til Hotel Legoland, hvor hun var konferencerådgiver, indtil hun blev vagtfunktionær i Lego Security ApS, men efter tiden dér og to år i USA returnerede hun til Hotel Legoland og jobbet som konferencerådgiver.

Tre år senere tog hun udfordringer op uden for Lego. I 2010 vendte hun tilbage, denne gang i USA, i en stilling som assistent i afdelingen IT Masterdata and Administration.

Efter hjemkomsten fra USA i 2013 startede Lis Gaardsvig atter i Lego Security ApS som vagtfunktionær, og i 2015 rykkede hun til afdelingen til Global Security i Lego System A/S i sin nuværende stilling som projektassistent.

"Det ville være umuligt at finde en kollega, nuværende som tidligere, der ikke ville beskrive Lis som en god kollega, positiv med godt humør, som man altid kan stole på, og som altid er parat til at hjælpe", skriver Lego om jubilaren i en pressemeddelelse. 

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce