Annonce
Erhverv

Pop up hele julen - indretningsfirma åbner kunstgalleri

38-årige Maria Steinvig Clausen åbner fra midt november og hele december i sit nuværende showroom, agentur og i samme lokale som sin tegnestue en pop up-butik med malerier fra up coming-kunstnere. Foto: Line Kyed
Maria Steinvig Clausen, der driver sit livsstilsagentur med showroom og tegnestue på Silkeborgvej 344 åbner fra midt november og hele december pop up-galleri med salg af malerier fra up coming-kunstnere.
Annonce

Horsens: By Steinvig er navnet på Maria Steinvig Clausens firma, der holder til på Silkeborgvej 344.

Herfra driver hun agentur, tegnestue og showroom med snart tilhørende webshop.

Omdrejningspunktet er indretningshjælp til både private hjem og virksomheder og opbygning af det danske marked for nyetablerede livsstilsbrands.

Nu har hun lavet endnu et ben til sit firma - i hvert fald for en stund.

Fra midt november, mandag 18. november, og hele december åbner Maria Steinvig Clausen sideløbende med sine øvrige aktiviteter en pop up-butik med salg af kunstmalerier.

Billederne sætter naturen i spil, og indtil videre har to udvalgte up coming-kunstnere leveret en hel række malerier til Marie Steinvig Clausen, der selv har udvalgt værkerne til sin forretning.

- Det hele er udsprunget af, at jeg ledte efter det helt rigtige maleri til mig og min families bolig. Men det kan være meget bekosteligt med et maleri. Jeg tænkte, at jeg nok ikke var den eneste, der havde det sådan. Derfor kom jeg på idéen med at invitere up coming-kunstnere og deres værker indenfor, siger Maria Steinvig Clausen.

Det hele er udsprunet ud fra, at jeg ledte efter et maleri til min og min families bolig. Men det kan være meget dyrt at anskaffe sig. Så kom jeg på idéen med at invitere up coming kunstnere og deres værker indenfor.

Maria Steinvig Clausen

Annonce

Enkelt og nordisk

Samtlige af malerierne har Maria Steinvig Clausen selv navngivet. De hedder alle noget, der lægger sig op ad livet, indre ro og den nordiske natur.

- Jeg synes, det kunne være sjovt selv at døbe malerierne ud fra, hvad de hver især vækker i mig. Jeg har jo ofte en idé om, hvordan og hvor de indretningsmæssigt kan gøre en forskel. De hedder alle noget, der lægger sig op ad livet, en indre ro og selvfølgelig naturen i et nyt, enkelt og nordisk udtryk, siger Maria Steinvig Clausen.

Udover selve malerierne har hun også taget tryk, herunder tryk på hør, ind i showroomet og integreret malerier og tryk sammen med de øvrige produkter, hun tilbyder, herunder blandt andet skind og unikavaser, -skåle samt -møbler.

- Selvom jeg har flere, nye varer på vej til at supplere min butik og mit showroom, kommer man aldrig til at opleve et proppet lokale hos mig. Jeg tænker i langtidsholdbare varer med både feminine og maskuline udtryk. Og så tilbyder jeg kun varer, der har en særlig betydning i forhold til en boligindretning. Jeg indretter enkelt med produkter, der skal kunne leve op til en vis form for bæredygtighed samt en økologisk tankegang og et socialt ansvar, fortæller hun.

Pop up-galleriet og showroomet holder åben hver mandag og tirsdag i november og december fra kl. 10-17 og efter aftale alle andre dage eller om aftenen.

Maleriet "Made for walking" er egentligt skabt ud fra Maria Steinvig Clausens egne ideer og personlige ønsker, hvis det en dag skulle komme til at hænge i hendes eget hjem. Maleriet blev startskuddet til det kommende pop up-galleri, og er nu sat til salg sammen med resten af værkerne. Foto: Line Kyed
På Silkeborgvej kan man desuden finde inspiration til indretning med farver, unika møbler samt -vaser og -skåle. Foto: Line Kyed
To af værkerne er malet med sort - "Mother nature (hængende) og "Into deepness" (på bordet). For Maria Steinvig Clausen udstråler de begge en indre ro og naturlig dybde, forklarer hun. Foto: Line Kyed
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Tilde blev trukket efter scooter og døde af kvæstelserne: - Hun var lyspunktet i min svigerfars liv

Annonce