Annonce
Brædstrup

Pop, rock og country: Musik i Gaden tager form

Frede Benfeldt - ildsjæl fra Brædstrup Idrætsforening - er på banen igen som en af tovholderne for Musik i Gaden. Arkivfoto

Brædstrup varmer atter op til Musik i Gaden. Det bliver det niende arrangement i rækken.

Brædstrup: Frede Benfeldt fra Brædstrup har en fast sommer-beskæftigelse. Sammen med andre lokale frivillige ildsjæle er han i gang med at gøre klar til den årlige omgang Musik i Gaden, der traditionen tro finder sted den tredje lørdag i august - det vil i år sige 18. august.

Programmet er på plads, og i uge 30 vil man opleve, at nogle af de frivillige dukker op ved supermarkederne i Brædstrup for at sælge programmer til en 20'er stykket.

Apropos frivillige ville det ikke gøre noget, hvis yderligere fem til 10 personer meldte sig til praktisk hjælp, siger Frede Benfeldt.

Annonce

Musik i Gaden

Musik i Gaden finder sted lørdag 18. august fra klokken 9 til 16 på parkerings-områderne ved Niels Wonges Vej i Brædstrup.Man lægger ud med gratis morgenkaffe, og derefter vil der være musik med seks forskelige bands plus linedancere og dansere fra Deepa La Cours danseskole.

Overskuddet fra Musik i Gaden går primært til Brædstrup IF og til de lokale spejdere, men gives også til andre. Således har Musik i Gaden tidligere støttet blandt andre Gudenå Hospice og ydet tilskud til opstart af lokalrådet.

Sidste års Musik i Gaden samlede et pænt mylder ved Niels Wonges Vej. Arkivfoto

Alsidig musik

Ligesom sidst bliver det en alsidig musikalsk omgang, man kan opleve på parkeringspladserne på Niels Wonges Vej. Et af de første navne er Michael Winckler - søn af den navnkundige crooner Gustav Winckler - og i den danske genre kan man også opleve Kim Larsen-entusiasten Jan "Lune" Carlsen i selskab med pianisten Martin Jønsson.

Der vanker også blues og boogie med bandet Martin Jønsson Blues & Boogie Combo, klassisk rock med The Glam og et drys country med mere med Bjarke & the Ute samt pop-kendinge med gruppen Ad-Libitum. Ikke mindst er der også lokale optrædende - nemlig byens linedancere og de unge dansere fra Deepa La Cours danseskole.

Det er niende gang, at der arrangeres Musik i Gaden, og ligesom sidst har Brædstrup Humanitær Forening, Brædstrup Kultursamvirke og Brædstrup Turistforening støttet arrangementet. Det samme har 60 lokale sponsorer.

Det betyder, at der er gratis adgang, og at der vil være forskellige aktiviteter - også for børn. Sideløbende sørger Lions Club for spinning, hvor der køres penge ind til hjertestartere, og af andre foreninger kan nævnes Rotary og l'hombre-klubben.

Ni år er det som nævnt blevet til med Musik i Gaden, så næste år fejres 10 års jubilæet. Planlægningen er allerede i gang, og Frede Benfeldt kan afsløre, at topnavnet bliver den populære folk-gruppe Tørfisk, der også var hovednavn for 10 år siden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ny tennis-dille på vej: Sådan har kommunen fordelt 900.000 kroner til nye faciliteter

Annonce