Annonce
Horsens

Politisk opgør ved Beringsstafetten: Radikale udfordrer politiske modstandere

Annonce
horsens - Hvem har det bedste bentøj blandt partierne?

Det ved vi med sikkerhed, når årets Beringsstaffet er overstået tirsdag 13. august. Her har Radikale Venstre nemlig udfordret Venstre og Socialdemokraterne til en duel under løbet.

De radikale, der deltager med to løbehold og et walk-hold, stiller med to stafetløbere i form af folketingsmedlem Jeppe Mikkelsen og den lokale spidskandidat Assia Zouaoui, som vil udfordre hver sin modstander fra henholdvis Venstre og Socialdemokraterne til en individuel dyst på tid. Jeppe Mikkelsen spæner på tirsdag om kap med borgmesterkandidat Kristian Dyhr (V), mens Assia Zouaoui løber imod Børne- og Skoleudvalgsformand Lone Ørsted (S).

- Vi kan lige så godt sige det, som det er: Også på dette område er Radikale Venstre bedst," lyder det fra en kæphøj Jeppe Mikkelsen.

Assia Zouaoui spår gode vinderchancer til sin unge partifælle, men er mere usikker på sine egne odds.

- Både Lone (Ørsted, red.) og jeg er noget ude af form, men skulle det gå helt galt, er der da også fordele ved at være længst muligt på banen, siger spidskandidaten.
Kristian Dyhr og Lone Ørsted har begge accepteret udfordringerne, og der er fuld enighed blandt de fire om, at det først og fremmest skal være sjovt.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Lokal meningsmåling: S udbygger føringen - to nye partier er på vej ind i Horsens Byråd

Odder

Gør noget: Gå en tur

Annonce