Annonce
Brædstrup

Politikere skal trampe penge ind til hjertestartere

De to socialdemokrater, byrådsmedlem Ellen T. Schmidt og folketingsmedlem Henrik Dam Kristensen har før prøvet at spinne for Lions - her i selskab med Venstre-manden Kristian Dyhr, der dog ikke deltager i år, da han er flyttet til Norge. I stedet bliver det Martin Ravn, der skal trampe i pedalerne for Venstre. Arkivfoto

Under Musik i Gaden i Brædstrup arrangerer Lions Club spinning, hvor kendte folk kører penge ind til opsætning af nye hjertestartere.

Brædstrup: Flere kendte politikere skal trampe i pedalerne, når Lions Club i Brædstrup i forbindelse med Musik i Gaden lørdag 18. august arrangerer en stor spinning-dyst, hvor der skal cykles penge ind til hjertestartere. Blandt andet kan man opleve tre socialdemokrater og en Venstre-mand i aktion.

De tre socialdemokrater er folketingsmedlem Henrik Dam Kristensen, byrådsmedlem Ellen T. Schmidt og partiafdelingsformand Bo Skov Johansen, og Venstre-manden er Horsens Kommunes teknikudvalgs-formand Martin Ravn.

De knokler løs fra 10-tiden på fest-området på Niels Wonges Vej, hvor Lions har et telt med i alt seks stationære motionscykler, der er udlånt af Sport og Fitness i Brædstrup. De seks motionscykler vil blive brugt meget flittigt frem til klokken 14, og det bliver ikke blot politikere, men også lokale erhvervsfolk og andre "kendisser" fra Brædstrup og omegn, der skal svede i varmen for at trampe penge ind til et godt formål.

Ud over spinning vil man også kunne høre Thomas Philipsen fra virksomheden Life2Save fortælle om førstehjælp og hjertestartere fra klokken 11 til 13 på Lions-standen.

Annonce

Spinning virker

Lions i Brædstrup har haft meget held med spinning-arrangementerne de senere år. I 2017 blev der cyklet hele 36.00 kroner ind, og året før var det 25.000 kroner, oplyser Jens Frederik Jensen fra Lions i Brædstrup.

- Spinning virker godt. Man skal jo ikke spærre gader og stræder af, men man kan nøjes med nogle motionscykler og nogle folk, der er villige til at trampe i pedalerne, siger Jens Frederik Jensen.

Hovedparten af de penge, der kommer ind, skal bruges til indløb af nye hjertestartere, og resten skal bruges til vedligeholdelse af eksisterende hjertestartere.

Lions har allerede besluttet, at der skal købes to nye udendørs hjertestartere, der skal placeres ved forsamlingshuset i Addit og i Åstruplund ved vandværket.

Desuden skal hjertestarterne ved Sparekassen Kronjylland og Pejsegården i Brædstrup udskiftes, og det vil ske, når leverandøren har de nyeste modeller klar, oplyser Lions.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ny tennis-dille på vej: Sådan har kommunen fordelt 900.000 kroner til nye faciliteter

Annonce