Annonce
Hedensted

Politikere på gaden: Vi er her for at møde borgerne på nært hold

Liberal Alliance havde sørget for smørrebrød under deres pavillon, da alle partier, der stiller op til kommunalvalget i kommunen, lørdag indtog Bytorvet i Hedensted. Foto: Mette Mørk

Små campingvogne og pavilloner fyldte lørdag Bytorvet i Hedensted. Kandidaterne til kommunalvalget bød nemlig på snak og diverse former for madboder i et forsøg på at hente de sidste stemmer.

Hedensted: Lørdag indtog samtlige 10 partier, der stiller op til kommunalvalget, Bytorvet i Hedensted. Det gjorde de i et sidste forsøg på at tale deres sag og vinde stemmer til tirsdagens valg.

Pladsen var derfor fyldt med stande, der blandt andet bød på smørrebrød, æbler, popcorn og pølser.

Liberal Alliance stod for smørrebrødet, og partiet mødte primært op for at gøre opmærksomme på sig selv.

- Det er svært for et parti uden for byrådet at gøre opmærksom på, at vi stiller op. Vi bliver heller ikke inviteret til vælgermøder, fordi vi ikke har lokale kandidater, der, hvor der har været møder, så vi skal ud og vise, hvem vi er, fortalte partiets spidskandidat, Lars Bro.

Mange af dem, der kommer her, ved nok godt, hvor de vil sætte deres kryds, men når vi står her, har de haft muligheden for at komme og stille os spørgsmål. Nogle skal bare i Brugsen og kommer så tilfældigt forbi.

Hans Kristian Skibby (DF)

Det gør politikerne også for at vinde vælgernes gunst:

Torsdag 16. november grillede Dansk Folkeparti de røde... pølser ved Dagli'Brugsen i Uldum.Fredag 17. november serverede Claus Thaisen (S) gratis pølser ved Dagli'Brugsen i Uldum.

Fredag 17. november havde Liberal Alliance besøg af transportminister Ole Birk Olesen (LA).

Fredag 17. november og lørdag 18. november bød Erling Juul (V) på snak og mundgodt ved købmand Yding i Stouby.

Lørdag 18. november serverede Jeppe Mouritsen (V) og Peter Sebastian Petersen (V) gullaschsuppe ved Centerparken i Løsning.

Lørdag 18. november havde de konservative kandidater besøg af partikollegaen Naser Khader, da de delte kaffe ud på Bytorvet i Hedensted.

Søndag 19. november holder Jacob Eis (S) "morfars kaffestue" i Daugård.

Søndag 19. november forvasker Jeppe Mouritsen (V) og Ole Vind (V) biler ved vaskehallen i Rask Mølle.

Mandag 20. november deler Konservative C-vitaminer ud på Hedensted Station.

I det nuværende byråd har Venstre 13 mandater, Socialdemokratiet har otte, Dansk Folkeparti har fire, mens Kristendemokraterne og SF hver har ét mandat. Foto: Mette Mørk

Griller de røde

Et andet parti, der i øjeblikket ikke sidder i byrådet, er Enhedslisten. Ved sidste kommunalvalg stillede de op med én kandidat, men det er siden blevet til fire.

- Vi er her for at møde de sidste tvivlere og for at møde borgerne på nært hold. Der foregår meget i medierne og til vælgermøder, men her kommer folk forbi tilfældigt, sagde en af partiets nye kandidater, René Paulsen.

Partiets spidskandidat, Dennis Ørnfelt, tilføjede, at de også var på Bytorvet for at høre vælgernes input.

Dansk Folkeparti havde taget grillen med, for i deres stand grillede de nemlig de røde... pølser. Partiet har fire mandater i det nuværende byråd, og en af dem er Hedensted Kommunes anden viceborgmester, Hans Kristian Skibby.

- Mange af dem, der kommer her, ved nok godt, hvor de vil sætte deres kryds, men når vi står her, har de haft muligheden for at komme og stille os spørgsmål. Nogle skal bare i Brugsen og kommer så tilfældigt forbi, fortalte han.

Venstre havde taget en popcornmaskine med i deres stand. Foto: Mette Mørk
Konservative stiller op med tre kandidater i år: Søren Vanting, Jørgen Brandt og Lars Jensen. De havde lejet en kaffevogn af Ækvator Kaffe. Foto: Mette Mørk
- Når vi står her, har de (vælgerne) haft muligheden for at komme og stille os spørgsmål, sagde Hans Kristian Skibby fra Dansk Folkeparti. I deres stand grillede de røde...pølser. Foto: Mette Mørk
Enhedslisten stiller op med fire kandidater til valget. Her ses tre af dem fra venstre: Dennis Ørnfelt, René Paulsen og Mikael Mogensen. Foto: Mette Mørk
Alternativet stiller for første gang op til kommunalvalget. Det gør de med fem kandidater, hvor Henrik Narud er spidskandidaten. Lørdag havde partiet taget en cykeltaxa med. Foto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Megascope: Vi holder åbent, til vi får et påbud om at lukke

Horsens

Se videoen: Borgmester om nedlukning - Jeg er ærgerlig og ked af det

Horsens

Få overblikket: Disse skoler og institutioner i Sønderbro Sogn kan blive ramt af nedlukningen

Horsens

Se kortet: Så mange skal være smittede, før dit sogn lukker ned

Annonce