Annonce
Odder

Politikere afviser at kommentere beskyldninger

Formanden for Grundejerforeningen Hou Strandpark, Tina Grønkjær-Petersen, har ikke lyst til at få rækkehuse i området. Foto: Søren E. Alwan

Debatten mellem formand for grundejerforening og politikere er ophedet. Borgmester opfordrer til at bruge kammertonen, mens beboerformand taler om aftalt spil.

Hou: Der er et stykke til vandet, men alligevel går bølgerne højt i Hou Strandpark. Beboerne mener, at politikerne har besluttet sig for at sige ja til et lokalplanforslag, inden det har været i høring.

For nylig kunne avisen fortælle, at kommunen ikke vil trække forslaget, selv om byrådsmedlem Elvin Hansen (S) ifølge eksperter er kommet med forkerte oplysninger. Det skete på det byrådsmøde, hvor et flertal besluttede at sende forslaget ud i høring.

Det har fået Tina Grønkjær-Petersen til at sende en mail til borgmester Uffe Jensen (V) og de øvrige byrådsmedlemmer.

- Elvin Hansen er en mand, der er kendt for at have styr på paragraffer og lovgivningen. Der undrer det mig meget, at han laver denne "fejltagelse" og misinformerer de andre byrådsmedlemmer, skriver hun bl.a. og tilføjer:

- Elvin Hansen har til et møde i bestyrelsen i havneudvalget i Hou udtalt, da snakken faldt på Hou Strandpark, at "det kan I godt glemme, det løb er kørt, der kommer til at være rækkehuse i Hou Strandpark". Det synes jeg er en mærkelig og temmelig uheldig udtalelse at komme med; hvordan kan Elvin udtale sig om dette, når sagen på daværende tidspunkt ikke engang havde været i byrådet og stemt ud til en høring? Det lugter langt væk af "aftalt spil".

Annonce

Her er forslaget

For ca. 10 år siden blev der lavet en lokalplan for Hou Strandpark, hvor der primært er parcelhuse.

Nu er et lokalplanforslag for området blevet sendt i høring. Det vil gøre det muligt at bygge rækkehuse i en del af området, hvis det bliver vedtaget.

Fristen for at aflevere et høringssvar er 19. juli, og svarene kan sendes til plan@odder.dk.

Elvin: Du insinuerer

I et svar afviser Elvin Hansen (S) at kommentere beskyldningerne om aftalt spil.

- Du insinuerer flere ting, som jeg ikke kan stå inde for og aldrig har sagt. Du refererer til udtalelser på anden hånd, som jeg gerne vil se dokumenteret, skriver Elvin Hansen bl.a. i et svar til Tina Grønkjær-Petersen.

Borgmester Uffe Jensen svarer med en bøn om at bruge kammertonen. Han opfordrer Tina Grønkjær-Petersen til at sende bemærkninger ind som høringssvar.

- Du mere end antyder, at der er noget forkert ved sagen. Jeg kan også mindes, at jeg har fået ord som "svindel" og "erstatningsansvarlig" præsenteret. Jeg kan derfor kun igen på det kraftigste opfordre dig til at indsende høringssvar med de indsigelser, der måtte være i sagen, skriver borgmesteren.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
HIC

Horsens IC triumferede i dramatisk topopgør

112 For abonnenter

Politiet måtte sende ekstra mandskab til Endelave for at tackle demensramt

Erhverv For abonnenter

17-årige Lasse måtte køres til salgsmøder af sin mor: Nu sælger han 225.000 lammeskind om året

Annonce