Annonce
Erhverv

Politiker-opbakning til butiksplaner på Vejlevej

Først kom Jem og Fix og nu får Hedensted Caravan tilsyneladende endnu en nabo. Hvem det bliver, vil ejer Per Simonsen ikke ud med endnu. Arkivfoto
Annonce
hedensted - Den lokalplan, der skal gøre det muligt at etablere en eller flere butikker ved siden af Hedensted Caravan på Vejlevej 40, har fået sin første politiske støtte.

Udvalget for teknik diskuterede planen på sit seneste møde tirsdag 16. august og valgte at arbejde videre med den. Forslaget og det dertilhørende kommuneplantillæg bliver derfor sendt i høring i otte uger, fortæller udvalgsformand Lene Tingleff (V).

- Meget mere kan vi ikke sige lige nu. Det er op til ejeren at fortælle nærmere om det, siger formanden.
Annonce

Ejeren afslører intet

Ejeren af grunden og indehaver af Hedensted Caravan, Per Simonsen, foretrækker dog at vente til, man er nået længere med planerne, før han afslører, hvilken butik, der er i spil til at rykke ind på grunden.

Af udvalgets dagsorden fremgår det blot, at der er tale om butikker, der er mellem 500 og 2000 kvm store, og som sælger udvalgsvarer. Det vil sige varer, der ikke er dagligvarer.
Annonce

Kvæler de små butikker

En af udvalgets fem medlemmer valgte dog ikke at bakke op om lokalplanen.

Tage Zacho Rasmussen (DF) stemte imod forslaget af frygt for, at nye butikker på Vejlevej vil udkonkurrere butikkerne i bymidten.

- Det er sådan, man kvæler de små butikker inde i midtbyen, og jeg er de små butikkers mand, for jeg har selv haft forretning, og jeg vil ikke have, at midtbyen bliver affolket og fyldt med lukkede butikker, siger Tage Zacho Rasmussen.

Ender det med, at en ny butik bliver opført på Vejlevej 40, vil den være betydeligt større end de små butikker i centrum, men det fjerner ikke problemet, mener udvalgsmedlemmet.

- Der kan udemærket være en butik inde i byen, som handler med sko, bare for at bruge det som eksempel, som kan miste kunder, hvis der kommer en stor butik i den sydlige del af byen, siger han.

I 2013 solgte Hedensted Caravan en bid af sin grund fra til Jem og Fix.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Arbejde længe, men i eget tempo

Annonce