Annonce
Østjylland

Politijagt nær Aarhus endte i alvorlig ulykke: Klagemyndighed efterforsker sagen

Fredag aften jagtede politiet en motorcykel ved Galten vest for Aarhus. Det endte i en alvorlig ulykke, som nu endevendes af Politiklagemyndigheden. Arkivfoto
Fredag aften jagtede politiet en motorcykel nær Galten ved Aarhus. Det endte i en alvorlig ulykke, og nu undersøger politiklagemyndigheden sagen.
Annonce

GALTEN: Politiklagemyndigheden har indledt en undersøgelse i forbindelse med en politijagt på en motorcykel ved Klank nær Galten.

Fredag aften eftersatte politiet en motorcykel, der i den forbindelse forulykkede ved en rundkørsel ved Klank vest for Aarhus.

I forbindelse med ulykken kom føreren af motorcyklen alvorligt til skade.

Den Uafhængige Politiklagemyndighed (Politiklagemyndigheden) modtog efterfølgende, 29. marts 2019 kl. 20.11, underretning fra Sydøstjyllands Politi om episoden, og der er på den baggrund sat gang i en efterforskning.

Annonce

Vidner søges

Politiklagemyndighedens efterforskningen af ulykken ved Klank tager afsæt i retsplejelovens § 1020 a, stk. 2.

Efter den bestemmelse iværksætter Politiklagemyndigheden efterforskning, når en person er afgået ved døden eller er kommet alvorligt til skade som følge af politiets indgriben, eller mens den pågældende var i politiets varetægt.

Når efterforskningen er afsluttet, sender Politiklagemyndigheden en redegørelse om sagen til Statsadvokaten i Viborg. Politiklagemyndigheden vil gerne i kontakt med vidner, som har overværet episoden eller i øvrigt har informationer om sagen. Politiklagemyndigheden oplyser, at der på nuværende tidspunkt ikke er yderligere oplysninger i sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brandslukning fortsatte til langt ud på natten: Tøjbutikker i stueplan er medtagede efter slukningsarbejde

Horsens

Hedensted gav HFS en fodboldlektion

Hedensted For abonnenter

Flere venner, mere motion og mindre angst: Ny livsstilsefterskole åbnede med næsten fuldt hus

Annonce