Annonce
Østjylland

Politihund fandt frem til gemte nøgler: Ældre kvinde får sin stjålne bil tilbage

Der venter nok en politihund fra Østjyllands Politi en ekstra godbid, efter den natten til mandag fandt frem til både bilnøgler, kokain og et slagvåben. Arkivfoto: Jens Astrup
En ældre kvinde får nu sin stjålne bil tilbage, efter den for to uger siden blev stjålet fra indkørslen, mens hun sov.
Annonce

AARHUS: For to uger siden fik en ældre kvinde fra Aarhus stjålet sin bil, der stod i indkørslen, mens hun sov. Men nu får hun den tilbage.

Natten til mandag fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at tre-fire mænd var i slagsmål på Teglværksgade i Aarhus C. Da patruljerne nåede frem, fik de fat i en mindre gruppe mænd, der stod i en baggård. Mændene ønskede dog ikke at fortælle, hvad der var sket.

Betjentene satte en politihund til at søge efter spor, og kort tid efter begyndte den at gø ved noget buskads i nærheden. Her lå en 46-årig mand og gemte sig for politiet. Tæt ved fandt hunden også en bilnøgle, der passede til en bil, der stod i nærheden. Bilen viste sig at være den samme, som var stjålet fra den ældre kvindes indkørsel. Den 46-årige blev derfor anholdt og sigtet for biltyveri.

Politihunden fik også snuset sig frem til nogle poser med kokain, nogle kontanter og et slagvåben i træ. Alle dele blev beslaglagt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce