Annonce
112

Politiet: Vi vender tilbage til Brædstrup

Tommy Petersen er som landbetjent i Brædstrup klar til at rykke ud igen-igen for at højne færdselskulturen i byen. Foto: Søren E. Alwan
Politiet vil gerne gennemføre flere trafik-kontroller i Brædstrup.

Brædstrup: Borgerne i Brædstrup skal til at vænne sig til, at politiet hyppigt vil optræde i bybilledet, og at der vil blive holdt godt øje med færdsels-syndere.

Som tidligere omtalt fik landbetjent Tommy Petersen og flere af hans kolleger, ikke mindst personalet i fotovognen, stukket en hel del bøder ud i Brædstrup torsdag 28. november. 26 fartbøder blev det til, og dertil kom, at en spritbilist gik i nettet, ligesom der var et par andre færdselsforseelser.

Den slags kontroller plejer at have en forebyggende effekt. Dog gik det alligevel i fredags galt for et par unge mænd fra Horsens, der i beruset tilstand kørte galt i rundkørslen ved Sorgenfri.

Noget kunne altså tyde på, at færdselskulturen i Brædstrup trænger til en opstrammer, og det vil politiet gerne bidrage til.

- Vi kommer snart tilbage, men jeg kan ikke lige sige hvornår, lyder det fra landbetjent Tommy Petersen.

Han synes selv, at 26 bøder var meget - blandt andet taget i betragtning, at politiet også gennemførte en større kontrol i Brædstrup for godt en måneds tid siden og dengang fik skrevet en snes fartbøder. Og tilbage i maj blev der under en kontrol udskrevet 21 bøder af vidt forskellig art - lige fra ulovlig knallertkørsel til fartbøder, mobilsnak under kørsel og bilister, der havde glemt at tage sele på.

Tommy Petersen vil dog ikke nødvendigvis konkludere, at Brædstrup-borgerne kører stærkere eller dårligere end så mange andre steder - det vil komme an på nærmere sammenligninger med andre byer, påpeger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

City manager om Tøjeksperten: - Vi skal være ekstra kreative når butikker lukker

Annonce