Annonce
112

Politiet til overfaldsmænd fra tankstation: Meld jer selv

Politiet leder stadig efter to mænd, der torsdag aften overfaldt en 24-årig mand fra Brædstrup på tankstationen Circle K på Allégade i Horsens. Efterfølgende forsøgte den 24-årige at køre de to overfaldsmænd ned, og han blev fredag fængslet i fire uger sigtet for drabsforsøg. Screendump fra Google Maps
Sydøstjyllands Politi leder aktivt efter de to mænd, der torsdag aften overfaldt en 24-årig mand på en tankstation i Horsens.

Horsens: Vi ved godt, hvem I er. Og vi leder efter jer, så I kan lige så godt melde jer selv.

Sådan lyder den klare opfordring fra Sydøstjyllands Politi til de to mænd, der torsdag aften overfaldt en 24-årig mand på tankstationen Circle K på Allégade i Horsens.

- Vi leder aktivt efter dem, og det fortsætter vi med i dag, siger vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen fra Sydøstjyllands Politi mandag formiddag.

Ifølge politiet kan man på videoovervågning fra tankstationen se, at den ene af de to mænd stak den 24-årige flere gange med en kniv, mens den anden med en ukendt genstand smadrede sideruden i den 24-åriges bil.

Efter overfaldet forsøgte den 24-årige ifølge politiet to gange at påkøre sine overfaldsmænd, som måtte springe for livet for at undgå at blive mast mellem den 24-åriges bil og tankanlægget.

De to mænd stak efter episoden af, men politiet har på videoovervågningen genkendt de to, som er særdeles godt kendt af politiet.

Annonce

Offer fængslet

Det 24-årige knivoffer blev torsdag aften anholdt på skadestuen i Horsens, hvor han blev behandlet for sine skader.

Fredag blev han fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Horsens, hvor en dommer besluttede, at han skulle varetægtsfængsles i fire uger.

Han er sigtet for at have forsøgt at dræbe de to mænd ved at køre dem ned, men han nægter sig skyldig.

Han forklarede i retten, at han - uden forvarsel - blev overfaldet af de to mænd på tankstationen. Han forklarede også, at de to mænd tidligere har overfaldet ham - angiveligt fordi de mener, han har sladret om dem til politiet.

Politiet har kaldt episoden for et "opgør mellem to grupperinger, som har et internt fjendskab."

Når de to mænd, politiet leder efter, bliver anholdt, vil de formentlig også blive sigtet for forsøg på manddrab, oplyser Lars Peter Madsen.

Han vil ikke afvise, at politiet senere vil gå ud med flere oplysninger om de to eftersøgte, hvis de ikke melder sig selv til politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

To anholdt ved McDonald's og Jem & Fix: Politiet havde fået tip om udlejningsbil

Læserbrev

Trods corona-krise: Betal dit medlemskontingent!

Læserbrev: Vi står midt i en historisk krise, hvor samfundet mere eller mindre er lukket ned. Det udfordrer os alle - herunder vores foreninger, klubber og alle vores frivillige. Foreningerne i Horsens kommune ligger p.t. øde hen, uden aktivitet, med tomme klubhuse, ingen træninger, ingen kampe og ingen socialt samvær. Det betyder, at vores foreninger er (eller kan blive) udfordret på økonomien i form af manglende indtægter fra stævner, cups, sponsorater, indtægtsgivende arrangementer, kontingenter, m.m. I yderste konsekvens kan det få fatale følger for vores foreninger i form af lukninger. Desværre har jeg den seneste tid hørt fra flere personer, at de overvejer deres medlemskab af den lokale idrætsforening - når nu de ikke ”får noget for pengene”. Det gør mig frustreret at høre disse udmeldinger, for det er netop nu, at vi skal stå sammen, vise samfundssind og bakke op om vores foreninger. Mennesker er sociale væsner der har et fundamentalt behov for at være sammen med andre mennesker. Derfor indgår de fleste af os i fællesskaber i familien, med venner, på jobbet og i foreninger. Jeg ynder at sige, at mennesker er flokdyr, der skal stimuleres socialt. Den nuværende corona-krise gør, at vi skal holde os indendørs og isolere os fra andre mennesker. Det strider direkte mod vores menneskelige natur, hvilket udfordrer os som individer. Derfor tror jeg, at vi mere end nogensinde før har behov for vores foreninger. Når vi kommer ud på den anden side af krisen, har vi i den grad behov for at blive socialt stimuleret og få plejet vores sociale relationer i fællesskabet med andre mennesker. Så min klare opfordring: Betal dit medlemskontingent og støt op om din lokale forening. Så kan vi igen mødes i fællesskabet om den idræt eller foreningsaktivitet, vi brænder så meget for.

Annonce