Annonce
Horsens

Politiet til gerningsmænd efter dødsvold i Lunden: Vi ved, hvem I er

Meld jer, ellers efterlyser vi jer med foto og navn. Sådan lyder beskeden fra Sydøstjyllands Politi til de to unge mænd, der menes at være gerningsmændene til overfaldet på en 22-årig mand i Lunden i Horsens lørdag aften. Overfaldet kostede den 22-årige livet. Foto: Camilla Boesen
Sydøstjyllands Politi opfordrer de to gerningsmænd til overfaldet på en 22-årig i Lunden påskelørdag til at melde sig selv.

Horsens: Vi ved, hvem I er. Meld jer selv, eller vi efterlyser jer med navn og billede.

Så klart lyder budskabet fra Sydøstjyllands Politi til de to gerningsmænd, der lørdag aften overfaldt en 22-årig mand i Lunden i Horsens.

Den 22-årige afgik natten til tirsdag ved døden som følge af de kvæstelser, han fik ved overfaldet.

- Via efterforskningen er vi nu bekendte med identiteten på de to gerningsmænd. Såfremt de ikke melder sig selv i dag, onsdag 24. april 2019, inden kl. 18 vil politiet efterlyse dem offentligt med navn og billede, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Efterforskningsleder Lars Peter Madsen oplyser til Horsens Folkeblad, at det er vidneafhøringer og tekniske spor, der har ledt politiet på sporet af, hvem gerningsmændene er.

- Vi er helt sikre på, at vi ved, hvem de to mænd, der stak af efter overfaldet, er, siger han.

Han fortæller også, at politiet i løbet af onsdagen har ledt efter de to mænd forskellige steder.

- Vi har ikke haft held til at finde dem, så derfor vælger vi nu at gå ud med en opfordring til dem om at melde sig. Det her er så alvorlig en sag, at fristen, vi giver dem for at melde sig, er ret kort, siger Lars Peter Madsen.

Politiet opfordrer personer, som ved, hvor de to gerningsmænd opholder sig, til at kontakte politiet med deres viden på tlf. 114.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Leder: Tirsdag morgen går alting lidt hurtigere på hsfo.dk

Nye briller, ny frisure eller et slips, der matcher efterårets farver - de fleste af os trænger til at få vores "look", som det hedder på nydansk, forfrisket en gang imellem. Og det gælder såmænd også Horsens Folkeblads hjemmeside, www.hsfo.dk, som tusindvis af horsensianere - flere og flere - klikker ind på hver dag. Den tekniske stab, der designer hjemmesiden, har arbejdet længe og målrettet med en opdatering, og i morgen tidlig, tirsdag klokken 4, går det nye hsfo.dk så i luften. Helt synligt vil det være, at hjemmesiden har fået nyt design og nye skrifter - men opdateringen indeholder også en række tekniske forbedringer, som vil komme læserne til gavn. Først og fremmest er den nye hjemmeside endnu hurtigere med nyhederne end den nuværende. Nyhederne kommer hurtigere ud i verden, når vi på redaktionen trykker "offentliggør" - og hjemmesiden reagerer mere tjept, når du som læser klikker på artikler og/eller billeder. Det nye design gør det samtidig muligt for os at præsentere flere nyheder ad gangen, især for dem, der følger med på en pc. Den nye hjemmeside er naturligvis også tilpasset iPads og mobiltelefoner, men her sætter skærmstørrelsen en begrænsning for antallet af overskrifter. Det bliver nemmere at finde frem til dagens e-avis, hvor man kan bladre gennem siderne ligesom i den trykte avis. E-avisen får simpelthen en fast kasse på forsiden. Som noget nyt er det muligt at få en digital assistent - "hun" hedder Athena - til at læse nyhederne op. Det kan både være en fordel for dem, der måtte have svært ved at læse, og for dem, der for eksempel vil høre nyt, mens de kører bil. Endelig bliver det nemmere for læserne at udnytte og tilpasse vores nyhedsbreve, hvor man hver dag får en e-mail med de vigtigste overskrifter. Vi ved, at mange af jer, der læser den trykte avis, også følger med på nettet. Og vi håber og tror, at I vil synes godt om det nye hsfo.dk. Skulle der vise sig børnesygdomme - så tøv ikke med at kontakte redaktionen eller avisens Kundeservice. God fornøjelse i morgen klokken 4.

Annonce