Annonce
Østjylland

Politiet slog tre fluer med et smæk og anholdt tre unge mænd for salg af narkotika

Østjyllands Politi anholdte tirsdag aften tre unge mænd på en adresse i det nordlige Aarhus. De blev alle sigtet for salg af narkotika. Genrefoto: Johan Gadegaard
Annonce

AARHUS: Østjyllands Politi var særdeles effektive tirsdag aften, fremgår det af onsdagens døgnrapport.

Klokken 21.40 tirsdag aften kørte en specialpatrulje til en adresse i det nordlige Aarhus, hvorfra der var mistanke om, at der blev solgt narkotika. Da betjentene bankede på døren, blev de mødt af en 19-årig mand, der virkede noget nervøs, da han opdagede, at det var politiet på den anden side.

Han blev anholdt og sigtet for salg af narkotika, hvorefter betjentene kiggede nærmede på lejligheden, som lugtede kraftigt af hash.

Under ransagningen fandt de større mængder hash, der delvist var pakket i salgsposer, en større mængde skunk, et større pengebeløb og nogle andre effekter, som understregede, at blev solgt narkotika i lejligheden.

Mens politiet var i gang med ransagningen dukkede der en 20-årig mand op, som betjentene kendte fra andre politiforretninger, og som tidligere var sigtet for salg af hash. Han blev også anholdt og sigtet for salg af narkotika.

Efter anholdelsen blev betjentene opmærksomme på en bil, der holdt i tomgang på gaden, og som formentlig var den bil, den 20-årige mand var ankommet i. Betjentene tilkaldte en anden patrulje, som tog kontakt til en 21-årig mand, som fortsat sad i bilen.

Han blev ligeledes anholdt og sigtet for salg af narkotika, og blev under visitation fundet i besiddelse af en mindre mængde narkotika.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder

Gør noget: Gå en tur

Horsens

Forældre opfordres til at holde små børn hjemme: Otte ud af 10 børn møder op i vuggestuer og børnehaver i Horsens Kommune

Horsens

SF'er til minister: Hvordan vil du sikre, at loven står over økonomiske hensyn i børnesager?

Annonce