Annonce
112

Politiet og Forsvaret leder ved Ry: Morten mødte ikke på arbejde

Den 45-årige Morten fra Silkeborg mødte mandag ikke op på arbejde. Mandag aften blev hans bil fundet ved Ry, og her leder politiet nu efter ham. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi
En 45-årig mand fra Silkeborg mødte mandag morgen ikke op på arbejde. Nu er hans bil fundet ved Ry, og politiet og en af Forsvarets helikoptere leder efter ham i området.

Ry: Tirsdag morgen og formiddag leder politiet efter en 45-årig mand i området ved Rodelundvej vest for Ry.

Den 45-årige mand, som er fra Silkeborg, mødte ikke op på sit arbejde mandag morgen, og han blev efterlyst af sin familie.

Mandag aften blev mandens bil - en sølvfarvet Skoda Octavia varebil - fundet på Rodelundvej ved Ry.

I området er både skov og flere søer, og blandt andet derfor har politiet valgt at bede Forsvaret om hjælp til eftersøgningen. En af Forsvarets helikoptere hjælper således med eftersøgningen tirsdag formiddag, oplyser Forsvaret på Twitter.

Eftersøgningen efter den 45-årige koordineres fra politiet i Silkeborg, men med hjælp fra Sydøstjyllands Politi.

- Vi assisterer Midt- og Vestjyllands Politi i eftersøgningen, fordi den eftersøgtes bil er fundet på en adresse her i politikredsen, siger vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi.

Den 45-årige Morten beskrives som 175-180 cm høj og spinkel af bygning. Han har kort sort hår og var mandag iført en mørk polo T-shirt med påskriften "Jensen". Derudover bar han mørke arbejdsbukser med sidelommer.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan de gives til politiet på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce