Annonce
112

Politiet leder efter kniv fra knivstikkeri på Vesterled

Politiet ledte onsdag med hunde efter en kniv, der blev brugt i forbindelse med et knivstikkeri på Vesterled i Horsens. Men kniven blev ikke fundet, og politiet beder nu borgerne i området om hjælp. Foto: Local Eyes
En 25-årig mand blev torsdag varetægtsfængslet for grov vold mod sin lillebror på Vesterled i Horsens.

Horsens: Hvis du finder en kniv på strækningen mellem Vesterled og Circle K på Allegade i Horsens, så vil Sydøstjyllands Politi gerne høre fra dig.

Efterlysningen kommer, efter en 20-årig mand fra Haderslev onsdag blev stukket i benet på Vesterled. Gerningsmanden er ifølge vidner den 20-åriges bror.

Efter knivstikkeriet var politiet til stede med hundepatruljer i området, hvor man gennemsøgte bl.a. grønne områder og p-pladser.

I første omgang ville politiet ikke fortælle, hvad man ledte efter, men nu bekræfter vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen fra Sydøstjyllands Politi, at man ledte efter den kniv, der blev brugt ved knivstikkeriet.

- Der er tale om en køkkenkniv med en bladlængde på ca. 20 cm. Vidner har fortalt, at en har sort blad og brunt skæfte, fortæller Lars Peter Madsen.

Han oplyser også, at politiet mener, den formodede gerningsmand har skaffet sig af med kniven på ruten mellem Vesterled og tankstationen Circle K på Allegade, hvor han blev anholdt kort tid efter knivstikkeriet.

- Vi har ledt, men har ikke fundet kniven. Derfor vil vi meget gerne have hjælp fra borgere i området, siger Lars Peter Madsen.

En 25-årig mand fra Middelfart blev torsdag varetægtsfængslet i 14 dage i sagen. Han er sigtet for vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter mod sin lillebror.

Hvis man finder kniven eller har andre oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce