Annonce
Horsens

Politiet holder fortsat kortene tæt til kroppen i drabssag

En 71-årig kvinde blev tidligt søndag morgen fundet dræbt i sit hjem på Klovenhøjvej i Brædstrup. Sydøstjyllands Politi holder dog fortsat kortene tæt ind til kroppen og vil ikke oplyse drabsårsagen eller kvindens relation til den 32-årige mand, der er fængslet i sagen. Foto: Peter Hald
Afventer erklæringer fra retsmedicineren i sagen om den dræbte 71-årige kvinde fra Brædstrup, der i søndags blev fundet død i sit hjem.
Annonce

Brædstrup: Sydøstjyllands Politi er fortsat meget tilbageholdende med oplysninger i sagen om den 71-årige kvinde, der søndag morgen blev fundet dræbt i sit hjem på Klovenhøjvej i Brædstrup.

- Vi har endnu ikke modtaget erklæringen fra retsmedicineren efter obduktionen i mandags, og den afventer vi i forhold til at udtale os om dødsårsagen, siger politikommissær Rune Rehnberg.

Politiet fik anmeldelsen om en livløs kvinde i huset søndag kl. 7.18. Klokken 7.48 anholdt politiet en 32-årig mand og sigtede ham for manddrab.

Han nægter sig skyldig i drab, men erkender dødsvold. Manden blev søndag varetægtsfængslet i fire uger.

Annonce

Mangler underretning

Politiet oplyste efter fundet af den dræbte kvinde, at der er en relation mellem hende og den fængslede mand.

Hvilken relation ønsker Rune Rehnberg stadig ikke at uddybe.

- Indtil vi er sikre på, at alle pårørende er underrettet, kan vi ikke udtale os om relationen mellem de to lød det fredag fra politikommissæren.

Og, tilføjer han:

- Det er en sag, der kører for lukkede døre, så vi kan kun udtale os i begrænset omfang, og først når vi har erklæringer, og alle er underrettet, siger han.

Kvinden blev dræbt på et tidspunkt mellem lørdag midnat og søndag morgen. Den nu fængslede mand har folkeregisteradresse i Nordjylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Kampen mod aids kan vindes

Annonce