Annonce
Alarm 112

Politiet har mistanke om påsat brand: Lejlighed i Vedelsgade undersøges nærmere

Sydøstjyllands Politi vil i løbet af onsdag undersøge, om en brand i en ubeboet ejendom tirsdag aften kan være påsat. Foto: Flemming Larsen
Branden i Vedelsgade i Vejle tirsdag aften kan være påsat. Politiet foretager nærmere undersøgelser i løbet af onsdagen.
Annonce

Vejle: En brand i Vedelsgade tirsdag aften får et efterspil onsdag, når politiet vil foretage yderligere undersøgelser. Det skyldes, at der er fundet et arnested, som gør, at politiet har mistanke om, at der kan være tale om en påsat brand.

Forbipasserende alarmerede tirsdag politiet, fordi der så ud til at brænde i en lejlighed i Vedelsgade. Anmeldelsen skete klokken 19.26 og lød på, at det lignede brand på et bord.


Branden har udviklet en masse sort røg. Den ramte lejlighed er helt sort, men det havde også bredt sig til de andre lejligheder i etageejendommen.

Jan Lehmann, indsatsleder, TrekantBrand


TrekantBrand rykkede ud med en sprøjte, en tankvogn, en stigevogn, otte mand plus en indsatsleder. Der var dog ikke så meget at gøre. Branden var stort set gået ud af sig selv, formentlig på grund af iltmangel.

- Ejendommen var ulåst, og nogen kunne have benyttet lejligheden til at opholde sig dér. Derfor sikrede vi os, at der ikke var nogen i ejendommen, og så luftede vi grundigt ud. Det var ikke på et bord, men på nogle stakke af flamingo, det brændte, og en af bunkerne var brændt godt ned. Det har udviklet en masse sort røg. Den ramte lejlighed er helt sort, men det havde også bredt sig til de andre lejligheder i etageejendommen, forklarer indsatsleder Jan Lehmann.

Lejlighederne i ejendommen var alle ubeboede, fordi den er under renovering.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder

Gør noget: Gå en tur

Horsens

Forældre opfordres til at holde små børn hjemme: Otte ud af 10 børn møder op i vuggestuer og børnehaver i Horsens Kommune

Horsens

SF'er til minister: Hvordan vil du sikre, at loven står over økonomiske hensyn i børnesager?

Annonce