Annonce
112

Politiet fik et tip: Otte unge sigtet for at overtræde forsamlingsforbud i parkeringskælder

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Skanderborg: Otte unge i alderen 19 til 23 år fik onsdag aften hver en bøde på 2500 kroner for at overtræde forsamlingsloftet på fem personer, da de stod sammen i parkeringskælderen ved Bloms Butikker i Adelgade i Skanderborg.

Det var et tip fra en forbipasserende, der fik politiet til at rykke ud, fortæller vicepolitiinspektør Stig Simonsen fra Sydøstjyllands Politi.

- Vi fik en anmeldelse om, at der var for mange unge samlet i parkeringskælderen, og den slags reagerer vi med det samme på. Vi tager overtrædelser af forsamlingsforbuddet meget alvorligt. Det er jo et forbud, der er indført for vores allesammens sikkerhed, siger Stig Simonsen.

Han fortæller også, at politiet får en del anmeldelser om overtrædelser af forsamlingsforbuddet. I nogle tilfælde er der tale om misforståelser, mens det i andre tilfælde sker, at de forsamlede har forladt stedet, inden politiet når frem.

Det skete dog ikke for de unge i Skanderborg, som altså allesammen må betale bøder på 2500 kroner.

- Vi sigter folk med det samme, hvis vi mener, de overtræder forsamlingsforbuddet. Det er ikke noget med, at man kan argumentere sig ud af det, siger Stig Simonsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce