Annonce
forside

Politiet er fåmælt om stenkast: Har spor, men mangler gennembrud

Sydøstjyllands Politi har ikke fundet de sten, der torsdag aften blev kastet ned på motorvejen fra broen på Korningvej ved Hatting og ramte to biler. Politiet vil fortsat gerne høre fra vidner. Foto: Michael Svenningsen

Efterforskningen fortsætter mandag, men politiet står både uden mistænkte og de sten, der blev kastet fra motorvejsbroen ved Korningvej torsdag aften.

Hatting: Selvom politiet torsdag aften afspærrede E45 for blandt andet lede efter de sten, der blev kastet fra motorvejsbroen på Korningvej og ramte to biler, lykkedes det ikke betjentene at finde stenene.

Det bekræfter vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen, Sydøstjyllands Politi, mandag morgen.

De to biler, der begge fik skader på forruden efter stenkastene, blev fredag undersøgt af en bilinspektør.

- Vi afventer stadig konklusionen efter undersøgelserne af bilerne. Den har vi ikke fået endnu, siger Lars Peter Madsen.

Annonce

Tal med de unge

Han er indtil videre fåmælt omkring efterforskningen i sagen.

- Vi har nogle spor, vi arbejder videre med. Men vi er stadig interesseret i at høre fra vidner, lyder det.

De to episoder med stenkast fandt sted torsdag mellem kl. 19 og 19.30. To biler blev ramt, men ingen personer kom noget til.

Efterfølgende opfordrede vagtchef Halfdan Kramer, Sydøstjyllands Politi, til, at forældre i Hatting-området tog en snak med deres børn og unge om episoden.

- Dels kan de have set noget. Dels skal gerningsmændene måske findes i den målgruppe. Vi udelukker ikke noget, lød det fra Halfdan Kramer.

I weekenden var vagtchef Jørn Lindhardt, Sydøstjyllands Politi, også inde på, at det kan være unge mennesker, der står bag.

Det ønsker Lars Peter Madsen dog ikke at bekræfte.

- Det har jeg ingen kommentarer til, lyder det kortfattet.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Butikstyveri i Lidl udviklede sig til røveri

Læserbrev

Tillykke til borgerne på både Endelave og Tunø med den nye og gode ordning for lægedækning på øerne

Læserbrev: I regionen var der sidste år lagt op til, at lægedækningen på Endelave skulle halveres fra to dage om ugen til kun en enkelt dag om ugen. Samtidig skulle den daglige lægedækning i otte sommeruger bortfalde. Dette skete helt hen over hovedet på øboerne. DF kæmpede forgæves imod forslaget i forretningsudvalget sidste år, men på regionsrådsmødet lykkedes det heldigvis at få sagen retur til udvalget, for at beboerne kunne inddrages. Det har nu vist sig, at DF's modstand mod beskæringen var berettiget, og at det var godt, at borgerne blev inddraget. Borgerne på både Endelave og Tunø anerkender nemlig, at der er forskel på de to øer, og der er nu fundet en løsning, hvor endelavitterne fortsat har lægedækning to dage om ugen, og hvor der er fuld lægebemanding fire uger om sommeren. Tunø har læge én dag om ugen og sommerdækning som Endelave. Det store spørgsmål var naturligvis om beboernes forslag kunne gennemføres indenfor den økonomiske ramme. Og efter udbud af opgaverne har det vist sig, at det kan det. Det er derfor rigtig godt, at regionsrådet ikke blot vedtog beskæringen til én lægedag på Endelave, som et flertal i forretningsudvalget i fjor indstillede til regionsrådet (DF, Venstre, Kristendemokraterne og Alternativet stemte imod indstillingen om at halvere lægedækningen). I stedet er det nu lykkedes at få truffet en anden beslutning, der betyder, at endelavitterne fortsætter med lægedækning to dage om ugen. Tillykke til borgerne på både Endelave og Tunø med den nye og gode ordning for lægedækning på øerne. Det er helt afgørende for beboerne og udviklingen på øerne, hvor Endelave rent faktisk fik en befolkningstilvækst sidste år fra 151 til 156 beboere.

Annonce