Annonce
Alarm 112

Politiet efterlyser vidner: Ridsede hele siden og kørte sidespejl af

Ridser ned af hele bilens side og en dinglende sidespejl var facit, efter en ukendt bilist i weekenden kørte på en Peugeot, der holdt parkeret i Dalgade. Genrefoto: Johan Gadegaard
En parkeret Peugeot fik sig en ordentlig tur, da en ukendt bilist drønede ind i den i Egtved i weekenden. Derudover havde politiet et travlt døgn på motorvejen, hvor man var ude til et solouheld og standsede aarhusianer uden kørekort.

Egtved: Søndag formiddag fik ejeren af en Peugeot 107 sig en grim overraskelse, der holdt parkeret i Dalgade, sig en grim overraskelse. Af den slags, der kan få sindet i kog hos selv de mest sindige bilejere.

I tidsrummet lørdag aften klokken 21.30 til søndag formiddag klokken 10.30, havde en anden bilist påkørt Peugeot'en, ridset den hele vejen ned ad siden og kørt det ene sidespejl af - og vel at mærke smuttet fra "gerningsstedet" igen.

Derfor efterlyser politiet vidner til påkørslen.

Annonce

- Vi taler meget gerne med folk, der måtte have set eller hørt noget i tidsrummet, siger politikommissær ved Sydøstjyllands Politi Jesper Duus.

Søndag aften var Sydøstjyllands Politi desuden ude ved at solouheld på Østjyske Motorvej, tæt ved Skærup Rasteplads, hvor 33-årig mand fra Fyn med 110 kilometer i timen havde mistet herredømmet over sin bil, da han kørte over noget vand på vejen.

Han kørte derefter på autoværnet, men slap uden andre skader end på sit køretøj.

Natten til søndag, omkring klokken 01.00, stoppede en patrulje på Midtjyske Motorvej en 20-årig mand fra Aarhus, der kørte uden kørekort.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce