Annonce
Horsens

Politiet efterlyser vidner: Pige ramt af skud i baglåret

Sydøstjyllands Politi efterlyser vidner til en episode natten til søndag, hvor en 17-årig pige blev skudt i baglåret. Arkivfoto
Vicepolitiinspektør: Vi ser med stor alvor på sagen og vil meget gerne høre fra nogen, der kunne have oplysninger om gerningsmændene.
Annonce

Horsens: En 17-årig pige fra Horsens blev natten til søndag ramt af det, der formentlig er et skud fra et luftgevær eller en luftpistol, da hun krydsede Nørrebrogade i Horsens.

Nu søger politiet vidner til episoden, der fandt sted omkring kl. 1.30 søndag.

Ifølge Sydøstjyllands Politi blev skuddet formentlig affyret fra en mørk personbil.

- Pigen var i selskab med tre veninder, og den enes mor skulle komme og hente dem. På vej mod mødestedet krydsede de Nørrebrogade ved Falckstationen. En mørk personbil kørte forbi dem, og de hørte et højt knald. Den 17-årige mærkede, hvad der føltes som et "bid" i baglåret, skriver politiet i et Facebookopslag, hvor de opfordrer eventuelle vidner til at kontakte politiet.

Den 17-årige pige blev kørt til skadestuen i Horsens, hvor et blyhagl senere blev fjernet fra hendes baglår.

Pigerne har fortalt politiet, at de mener, skuddet kom fra bilen, der passerede dem ved Falckstationen. De har beskrevet bilen som en mindre mørk personbil med nedrullet vindue. Der blev spillet høj musik i bilen, som kom kørende i retning mod byen.

- Hvis du har set bilen, hørt om lignende episoder eller på anden måde har tip om, hvem gerningsmændene kan være, så kontakt os, lyder opfordringen fra vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen, der understreger, at politiet ser med stor alvor på sagen.

- Vi har ikke - mig bekendt - haft lignende sager for nylig. Vi har tidligere set sager, hvor der er tale om børn, der har leget med luftvåben. Men der er næppe tale om børn i denne sag, da episoden fandt sted om natten, siger Lars Peter Madsen.

Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce