Annonce
Horsens

Politiet efterlyser grøn bil efter påkørsel af cyklist

Arkivfoto

Brædstrup: En 18-årig kvindelig cyklist fra Hornsyld blev tirsdag 18. juni kl. 12.30 ramt af en bil, da hun kom kørende på Søndergade i Brædstrup.

Uheldet skete, da bilen ville overhale cyklisten, men med sidespejlet kom til at ramme hendes styr. Det fik cyklisten til at vælte.

Bilisten kørte videre efter uheldet uden at give sig til kende, men nu efterlyses han eller hun af politiet.

- Det er meget muligt, at bilisten slet ikke er klar over, at han eller hun ramte cyklisten, da der var tale om et lille puf. Men vi vil meget gerne tale med vedkommende, siger politikommissær Mick Klausen, der opfordrer bilisten eller eventuelle vidner til at henvende sig til landbetjenten i Brædstrup.

Mick Klausen oplyser, at cyklisten har fortalt, at der var tale om en grøn bil. Hun har også fortalt politiet, at to børn så uheldet.

- Vi vil også gerne tale med de to børn. Derfor opfordrer vi forældre til at henvende sig, hvis deres børn har fortalt om det derhjemme, siger Mick Klausen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: Tre broprojekter kæmper om politikernes gunst

En bro fra Kalundborg til Hou over Samsø? En ny Lillebæltsbro, enten ved siden af den gamle eller måske som en forbindelse fra Bogense til Juelsminde? Eller hvad med en bro fra Faaborg på Fyn til Als? Visionerne om nye broer, der kan forbinde Vest- og Østdanmark er mange. Og for mange til, at de alle kan blive til virkelighed. Groft sagt er der tre store bro-ønsker: en Kattegatbro, en ny Lillebæltsbro og en Als-Fyn-forbindelse. To af dem kan komme til at sætte meget markante aftryk i Østjylland. De seneste dage har regionsrådsformand i Syddanmark Stephanie Lose (V) gjort sig til talsmand for, at der er brug for en samlet analyse af de tre bro-ønsker. Det er såmænd ikke første gang, hun ytrer den holdning. Det gjorde hun også i efteråret. Men det gør ikke hendes budskab mindre vigtigt eller aktuelt. Det er sindssygt vigtigt, at politikerne på Christiansborg får en analyse, der tager højde for alle tre broprojekter. For ”det kan ikke undgås, at de påvirker hinanden. Det er store projekter, og derfor giver det mening at se det i en sammenhæng,” som Stephanie Lose siger. Og uden en samlet analyse er det yderst svært at gennemskue, hvad der er den bedste løsning. Der er så mange ting, der skal tages i betragtning: nuværende og fremtidige trafikbehov, hensyn til miljøet, påvirkning af natur og boligområder, økonomi, holdbarhed osv. Samtidig er der meget stærke interessegrupper, der - oftest funderet i en geografisk tilknytning - arbejder ihærdigt for én bestemt løsning. Ud fra devisen, at det handler om at råbe op, hvis man vil have indflydelse. Det er godt og demokratisk, men de, der skal træffe beslutningen, har brug for at blive klædt på til at kunne se mere end de forskellige lokale behov for en bro. De skal have et overblik. Umiddelbart synes jeg, at en ny Kattegatforbindelse lyder attraktiv. Men det vil blive en meget dyr bro, så kan vi for de samme eller færre penge få en anden trafikal løsning, der er bedre? Jeg ved det ikke. Men det skal politikerne helst vide, inden de skal beslutte sig. Så kom med den analyse.

Erhverv

Farvel til et stykke dansk industrihistorie: Kommunens største virksomhed skifter navnet ud efter 140 år

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];