Annonce
forside

Politiet efter mystisk hvalpe-røveri: Oswalds ejer har ikke fjender

Hundehvalpen Oswald er blevet stjålet. Foto: Katrine Loft
Annonce

Horsens: Politiet satser på et godt tip fra borgere, hvis et mystisk hundetyveri i Lunden i Horsens mandag aften skal opklares hurtigt.

Vagtchef Jørn Bystrup, Sydøstjyllands Politi, oplyser tirsdag morgen til Horsens Folkeblad, at gerningsmanden, som skubbede en kvindelig hundelufter omkuld og stjal hendes kun ni uger gamle Yorkshire Terrier-hvalp Oswald, stadig er på fri fod.

- Tip vil være en god indgangsvinkel for os på en sag som den her. Det kan f.eks. være fra vidner, der oplever andre, der pludselig får en hund som den, der blev stjålet, siger han om den lille terrier.

Ud over en gerningsmand savner politiet et motiv til, at kvinden, der bor i området, hvor hun luftede hunden, blev angrebet og frastjålet hvalpen. Hundeejeren har ikke umiddelbart fjender, som kunne finde på at stjæle hunden for at såre hende.

- Vi har talt med kvinden og har spurgt ind til, om hun kunne have uvenner, ekskærester eller andre, der vil hende ondt, men der er intet, der tyder i den retning, forklarer Jørn Bystrup.

Han kalder tyveriet meget sjældent.

- I mine 28 år hos politiet har jeg kun hørt om den slags sager i medierne andre steder, så man må sige, at det hører til sjældenhederne.

Hundelufteren, der fysisk slap uskadt fra tyveriet, nåede ikke at se hundetyven tydeligt, men politiet har kunnet udsende dette signalement: En mand på omkring 30 år, 180-185 cm høj, iført lyse cowboybukser og en grå hættetrøje.

Har du oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på tlf. 1-1-4.

Hundehvalpen Oswald er blevet stjålet. Foto: Katrine Loft
Annonce

Stor opmærksomhed

Sagen om Oswald får også stor opmærksomhed på sociale medie. Bl.a. på Facebook hvor en efterlysning af hvalpen tirsdag morgen havde nået over 6000 delinger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Julia frygter, at der sker ulykke ved trafikeret kryds - kommunen er på vej med løsning

Annonce