Annonce
Skanderborg

Politiet efter lukning af motorvej: Sandsynligvis hændeligt uheld

Politiet foretog undersøgelser på stedet umiddelbart efter hændelsen. Foto: Local Eyes
Torsdag fik en bil ødelagt soltaget og skader på bagsmæk og bagrude i forbindelse med, at køretøjet kørte under en motorvejsbro på Østjyske Motorvej. Grundige undersøgelser tyder på et hændeligt uheld.

Skanderborg: En bil ført af 56-årig mand fra Vejen fik torsdag eftermiddag store skader, da den blev ramt af en genstand under en motorvejsbro ved afkørsel 52 Skanderborg V. Føreren kom ikke noget til.

Politiet overvejede muligheden for, at et stenkast eller lignende fra motorvejsbroen havde forårsaget skaderne.

Motorvejen blev derfor spærret i begge retninger i omkring time, mens politiet undersøgte området og foretog afhøringer.

Politiet er efterfølgende kommet frem til, at episoden sandsynligvis skyldtes et uheld. Det oplyser vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen, Efterforskningscenter Nord, fredag i en pressemeddelelse.

- De grundige undersøgelser gør, at Sydøstjyllands Politi nu konkluderer, at der næppe har været tale om en forsætlig handling, men snarere om et hændeligt uheld, hvor en ukendt genstand har ramt køretøjet, siger han.

Annonce
Politiet foretog undersøgelser på stedet umiddelbart efter hændelsen. Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Sølunds sansehus forfalder: Vi kan simpelthen ikke være dette bekendt

Læserbrev: Da jeg som socialudvalgsformand i 2012 viste dronning Margrethe rundt i Sølunds sansehus, var jeg meget stolt over at kunne vise dronningen Sølunds guldhorn (navnet kommer af, at huset form er som et guldhorn) I dette hus kunne Sølunds beboere, som har betalt huset, få en oplevelse, hvor sanserne kom i brug. En døvstum beboer kunne liggende i en vandseng opleve rytmen i kroppen via vandsengen. Et andet rum kunne via mange skærme vise oplevelsen, når man sejlede på Gudenåen og Ry-/Silkeborg-søerne. Det rum kunne via kontakter omdannes til et kirkerum, og der kunne afholdes gudstjeneste. Kirkerummet blev i øvrigt indviet af daværende biskop Kjeld Holm. Lige udenfor sansehuset var der en mindemur, hvor beboerne kunne sætte lys, når sorgen over en afdød ven eller et familiemedlem skulle bearbejdes. Husets sansehave blev til virkelighed ved, at Hedeselskabet og fhv. borgmester Aleksander Aagaard donerede et anseeligt beløb. Alt sammen noget, Sølund og Skanderborg Kommune med rette kunne være stolte over at kunne tilbyde Sølunds beboere. Beboere, for hvem det ellers kunne være sparsomt med oplevelser. Og da jeg forleden gik tur i området og lagde ruten forbi Sansehuset, var der at se kun minderne tilbage. Jeg fik det rigtigt dårligt. Huset ser forladt ud. Haven er groet sammen. Mindemuren ligner ikke en mur, der er værd at mindes. Murstykker er faldet ned, så vand og dermed frost rigtig kan få fat. Da den nye børnehave med adresse på Sølund skulle vedtages, bragte jeg sansehsuet i forslag, hvilket jeg aldrig skulle have gjort, og det var endda før, at "kloge kvadratmeter" havde fundet sit indtog i Skanderborg Kommunes ordbog. Jeg ved godt, at der er mange gode undskyldninger for, hvorfor man ikke lige kan gøre dette og hint, men alligevel kan vi simpelthen ikke være dette bekendt. Dette er værdier, bygget omkring 2010, som blot får lov at forfalde. Vi bruger masser af penge på at bygge masser af mursten, mens andet forfalder. Kan det virkeligt være rigtigt, kære borgmester og byråd?

Annonce