Annonce
Østjylland

Politiet bekræfter: Lig i skovbunden er Lisbet Nielsen

En gruppe jægere fandt søndag et skelet i skovbunden nord for Aarhus Lufthavn. Politiet bekræfter torsdag, at der er tale om forsvundne Lisbet Nielsens jordiske rester.

AARHUS/DJURSLAND: Ligedelene, der søndag blev fundet af en gruppe jægere i et skovområde nord for Tirstrup Lufthavn, stammer fra den forsvundne Lisbet Nielsen.

Det bekræfter Østjyllands Politi torsdag morgen i en pressemeddelelse.

I oktober 2009 anholdt politiet den 42-årige Bjarne Østergaard Madsen, der blev sigtet for at have dræbt sin tidligere samlever Lisbet Nielsen. Det lykkedes dog aldrig for politiet at finde hendes lig trods flere store eftersøgninger på Djursland.

Søndag fandt en jæger tilfældigvis et kranie i skovområdet, hvorefter han straks kontaktede politiet. Siden har Østjyllands Politi gennemsøgt området med hundepatruljer og fundet yderligere dele af liget, som nu endeligt er blevet identificeret som Lisbet Nielsen.

Annonce
Myndigehederne har forgæves søgt efter liget i området siden 2009. Her kan du se, hvor der blandt andet er blevet ledt.

Politiet: En tragisk sag

Den sigtede Bjarne Østergaard Madsen begik kort efter sin anholdelse selvmord i Aarhus Arrest, og han blev derfor aldrig stillet for en dommer.

Søndagens fund har dog ikke fået Østjyllands Politi til at efterforske i andre retninger. Området, hvor ligdelene blev fundet, har tidligere været i politiets søgelys i forbindelse med efterforskningen, dog uden resultat.

- Det er en meget tragisk sag, som nu har fået et punktum. Retsmedicinerne vil nu forsøge at finde en dødsårsag, men det kan blive særdeles svært, da vi foreløbigt kun har enkelte dele, som har ligget i mange år. Men ellers betragter vi sagen som lukket, da vi har færdigefterforsket sagen. De pårørende til Lisbet Nielsen er underrettet og er selvfølgelig fortsat dybt berørte, siger politiinspektør René Raffo i en pressemeddelelse.

Østjyllands Politi er endnu ikke helt færdige med søgningen i området, da alle dele af liget endnu ikke er fundet, og anmoder derfor borgerne om at respektere politiets afspærring på stedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Wengel rejste fra Melbourne til Horsens: Det var den mest syrede tur

Annonce